Det frivillige foreningsliv bidrager i stor stil til at give Egedalborgerne et sundt, sjovt og aktivt liv.

Egedal Kommune hædrer derfor hvert år det frivillige foreningsliv på kultur- og Fritidsområdet. I år afholdes der reception den 25. september 2020. Her uddeles 2 priser, henholdsvis Den Folkeoplysende Frivillighedspris og Årets Nytænkningspris.

Det bliver annonceret på vores sociale medier, Egedal Kommunes hjemmeside og i lokalpressen, når det er tid til at indstille til de 2 priser. Under de enkelte priser kan du finde regler for tildeling, hvem der kan indstilles og selve indstillingsskemaet. I år er fristen for indstilling den 18. september 2020.

Frivillige hænder

Årets Nytænkningspris

Årets Nytænkningspris tildeles en person, som har startet et nyt særligt frivilligt initiativ op til gavn for fritidslivet i Egedal Kommune.

Frivillige hænder

Den Folkeoplysende Frivillighedspris

Den Folkeoplysende Frivillighedspris tildeles personer, som har udført et stort synligt, frivilligt og ubetalt arbejde i én af Egedal Kommunes forenin…

Kultur og fritid