Egedal Kommunes Kultur og Fritidsafdeling laver - i samarbejde med Arkiv og Museum, Bibliotekerne, og Ølstykke Svømmehal - Feriesjov for Egedal Skolebørn.

Det foregår i ugerne: 7 (vinterferien) 27-32 (Sommerferie) og 42 (Efterårsferien).


Hvem kan deltage?
Feriesjov er for dig, der er mellem 5-17 år og som enten bor i Egedal Kommune, går i skole i Egedal Kommune eller er skoleelev med en anden tilknytning til kommunen.

Der vil komme nærmere information om tilmelding og de enkelte aktiviteter før hver skoleferie.

Interesserede Foreninger eller Erhvervsliv skal venligst udfylde skemaet ”Tilmelding til Feriesjov for skolebørn i Egedal” Skema findes i bunden under relevante links.

Skemaet sendes til kulturogfritid@egekom.dk


Har du en god idé?
I 2020 udvider vi programmet for kommunens ferieaktiviteter med sigte på at skabe et bredt kultur- og fritidstilbud til kommunens børn i skoleferierne. Hold dig opdateret her på siden og på Kommunens kalender.

Vi er altid åbne for nye idéer. Er du medlem af en klub eller en forening, og vil du gerne have besøg af en flok dejlige børn og unge i skolealderen? Så skriv dine idéer til nye udflugtsmål og aktiviteter til os. Feriesjov har mulighed for at give et mindre tilskud til eksempelvis instruktør eller materialer.

Du kan ringe til os på telefon: 7259 8003

Eller skrive os en mail: kulturogfritid@egekom.dk


Behandling af dine persondataoplysninger:
Tilmeldingslister med oplysning om navn og telefonnummer videresendes til underviser/instruktør. Læs mere om Egedal Kommunes behandling af dine persondataoplysninger her: https://www.egedalkommune.dk/kommune/om-egedal-kommune/persondata/persondata-i-center-for-by-kultur-og-borgerservice/generelt/

 

Kontakt

Kultur og fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kulturogfritid@egekom.dk
Tlf.: 7259 8003

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12