10. - 16. februar 
Stenmaling på Smørum Bibliotek
Kom og mal på dine egne sten, man må gerne selv tage en tur på stranden og finde den perfekte sten, ellers har børnebibliotekarerne samlet sten og indkøbt stenmalingstuscher.
Kræver ikke tilmelding. Bare mød op.

10. februar
DTU ScienceShow på Smørum Bibliotek
Oplev naturvidenskab når det er sjovest. Vi får fint besøg af studerende fra DTU, når de med deres ScienceShow kommer ud og formidler naturvidenskab på en både sjov og underholdende måde. Der er lagt op til et brag af et show med spektakulære eksplosioner, farver og forrygende forsøg, når de studerende fortæller om naturvidenskabelige fænomener. Det bliver med garanti både lærerigt og underholdende. 

Læs mere her og køb din billet på egedalbibliotekerne:

10. - 12. februar
Skum-tenniscamp med Ledøje Smørum Tennisklub i Smørum Idrætsanlæg Hal 1
Kom og lær det fundamentale i tennissportens tegn. Vi tilbyder 3 dages tenniscamp for Egedal børn, som har interesse i at lære de forskellige slag. Vi har ketchere, der kan lånes. Vi spiller skumtennis på badmintonbaner. Skumbolde er langsommere og gør, at man hurtigere får succes, fordi man kan holde bolden i spil i længere tid. Det sikrer lange dueller og mange slag og gør, at man rent teknisk får indøvet slagene meget hurtigere, end hvis man stod på en udendørs tennisbane og spillede med små bolde. Kom og vær med - det bliver sjovt. 

Læs mere her og køb din billet her:

10. - 12. februar 
Sørøverskydning med Ølstykke Skytteforening på Bækkegårdsskolen i Ølstykke
Er du bedre end Jack Sparrow? Undgå de mange fælder som Ostindiske kompagni har lagt for at indfange dig til skafottet og vær samtidig skarp til at ramme de "vagter", der vil prøve at fange dig. Du vinder måske Tjhe Black Pearl tilbage. Du kommer igennem mange typer forhindringer i gymnastik salen og skal ramme plet med IR våben på "skyde stationerne" . Kom og brænd noget krudt af og lær at have fokus når det gælder. Det er måske dig der vinder dagens præmie for bedste tid? Bare mød op, 20 kr. opkræves til betaling af våbenleje.

Læs mere her

11. februar 
Så er der tegnefilm på Ølstykke Bibliotek
I vinterferien viser vi film der varmer. Filmene kan være sjove, spændende, tankevækkende... Der er popcorn og alle er velkomne, men filmene anbefales til de 7-13 årige. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere her og book din billet på egedalbibliotekerne

11. februar kl. 13-16.
Fastelavn på Skenkelsø Mølle - aktivitetsdag for børn og bedsteforældre
Fremstil dit eget fastelavnsris efter gammel opskrift og lav din egen fastelavnsmaske. Prøv at bide til bolle på gårdspladsen og smag hjemmebagte strutter.

11. februar
Flødebolle kursus for Egedal skolebørn på Bækkegårdsskolen i Ølstykke
Alle børn får på kurset lov at lave flødeboller helt fra bunden og pynte dem til sidst. Børnene får deres flødeboller med hjem. 

Læs mere og køb din billet her

12. februar
Vilde flotte fastelavnsmasker i Kulturhuset i Stenløse
Maskeværksted med Nicoline fra Blikfang for de 6-12 årige. Byg din egen maske med lige det udtryk du har lyst til. Skal det være en uhyggelig dragemaske, en glimtende femaske fyldt med pailetter og fjer i regnbuens farver, eller en fuglemaske? Arrangementet varer ca. 2 timer og er gratis, men kræver tilmelding. Både børn og voksne skal have billetter.

Læs mere her og book din billet på egedalbibliotekerne

12. februar
Mini-readathon på biblioteket i Stenløse Kulturhus
Er du glad for at læse, hygge og elsker bøger, så kom og vær med til et Minireadathon i vinterferien på Stenløse bibliotek. Her kan du dykke ned i litteraturens verden sammen med en masse andre, og få én på opleveren. Readathonet starter onsdag den 12. februar klokken 10.00 og slutter igen kl. 15.30. Arrangementet er gratis.

Læs mere på egedalbibliotekerne

12. - 14. februar
Yoga og mindfulness for børn Egedal Kommune i Stenløse Kulturhus
Yoga og mindfulness til børn skal leges ind. Vores tilgang til nærvær vil gå gennem krop, kreativitet, åndedræt, hjertet og bevidsthed. Derfor maler og tegner vi og laver vores egne mandalaer og fantasirejsebilleder. Vi bevæger os med yoga, løb og bevægelseslege. Man skal kunne deltage alle 3 dage fra kl. 11-15. 

Læse mere og køb din billet her:

13. februar 
Så er der tegnefilm på Smørum Bibliotek
I vinterferien viser vi film der varmer. Filmene kan være sjove, spændende, tankevækkende... Der er popcorn og alle er velkomne, men filmene anbefales til de 7-13 årige. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere og book din billet på egedalbibliotekerne

 

 

 

 

 

 

Del: