Adresse:
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse

Stenløse Kulturhus er et brugerstyret kulturhus. Det betyder, at alle i Egedal er med til at bestemme, hvad der sker i huset. 

Stenløse kulturhus har følgende e-mail: kulturhusene@egekom.dk

Vil du arrangere en koncert, starte en dansegruppe eller mødes med andre omkring en fælles interesse, er der muligheder for det. Stenløse Kulturhus lokaler er til fri afbenyttelse, og Egedalborgere medvirker i planlægningen af aktiviteter og husets udvikling. Du kan også tage del!

Hvis du skal booke et lokale i Stenløse Kulturhus, foregår det på https://egedal.kultur.egon.dk/borger . Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger på egedalbooking.dk, eller hvis du har tekniske problemer, kan du skrive til lokalebooking@egekom.dk.

Adgang til huset

Stenløse Kulturhus har pt. åbent i bibliotekets betjeningstid, som er:

Mandag   13-17
Tirsdag 13-17
Onsdag 13-17
Torsdag 13-17
Fredag 10-13 


Udenfor bibliotekets betjeningstid benyttes sundhedskort eller fritidsbrugerkort til at få adgang til Kulturhuset.

Hvem holder til i huset?

Kulturhuset er hjemsted for en række forskellige foreninger og aktiviteter. 
Egedal Musikskole har hver uge 250 elever mellem 0-25 år, der øver sig i at synge, spille violin og på olietønder i husets lokaler. 
Egedal Bibliotekerne har også en afdeling i Stenløse Kulturhus. Her kan du låne bøger, musik og film. Men du kan også få hjælp til at finde informationer, blive bedre til at tale dansk eller finde et roligt sted at studere, søge på nettet eller læse avisen.
Desuden finder du i huset kunstforeninger, gamerrum, Historiens Hus, Lokalhistorisk Arkiv, slægtsforskning, filmvisning og meget andet. 
UngEgedal har også aktiviteter - fra drama, dans og sangskrivning til projektværksted og samtalegrupper. 

Har du spørgsmål til de igangværende aktiviteter, kan du skrive til Kulturhuskoordinator, Anders Greis på anders.greis@egekom.dk.

Hvordan kan jeg være med?

Stenløse Kulturhus er inddelt i 6 forskellige zoner, der fortæller om, hvad der foregår i huset, og hvilke muligheder, der er for, at du kan skabe nye aktiviteter:

• Musikzone

• Bibliotekszone

• Kunst og håndværkerzone

• Projektzone

• Danse/dramazone

• Mødezone 

Zonerne er udgangspunkt for, hvad man laver forskellige steder i huset, men det giver også mening at inspirere og berige hinanden på tværs af alder og interesser. Du kan derfor skabe aktiviteter alene og sammen med andre - også selvom din idé ikke umiddelbart passer ind i den måde zonerne er inddelt. 

Udviklingsfællesskabet

Stenløse Kulturhus er et brugerstyret hus. Der er nedsat et udviklingsfællesskab, som består af fem repræsentanter fra frivilligheden, en repræsentant fra Egedal Biblioteker, en repræsentant fra Egedal Musikskole, en repræsentant fra Historiens Hus, en repræsentant fra UngEgedal samt Kulturhusets Koordinator. 

Udviklingsfællesskabets opgave er at fremme borgernes og foreningernes brug af Stenløse Kulturhus, igangsætte større udviklingstiltag og events og udvikle husets indretning og brug. 

Arrangementer, gode idéer og mere information

voresegedal.dk og på kultunaut.dk findes oversigt over alle arrangementer i Stenløse Kulturhus. Vil du vide mere om huset og dets muligheder, kan du skrive til Kulturhuskoordinator, Anders Greis på anders.greis@egekom.dk.

 

Der er i budget 2021 afsat midler til renovering af vores eksisterende kulturhuse – herunder Stenløse Kulturhus. Vi ser frem til at byde velkommen i nyrenoverede lokaliteter i 2022.

 

Kontakt

Stenløse Kulturhus

Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
E-mail: stenlosekulturhus@egekom.dk
Tlf.: 7259 7700

Book et lokale i Stenløse Kulturhus
E-mail: lokalebooking@egekom.dk