Udstillinger på 1.sal ved Kunstforeningen EgeKunst for Egedal Kommunes medarbejdere:

September/oktober: Søren Keil 
November: Sten Vraasø og Jørgen Søe 
December: Blandet kunsthåndværk 
Januar: Indkøbte værker 
Februar: Under planlægning
Marts: Ledig indtil videre
April: Birgitte Sandvik

Udstillinger på Borgertorvet:

Mandag den 20. september - oktober: Kunstner Kælderen fra Stenløse Kulturhus: Illa Jepsen, glas- og smykkekunstner, Kirsten Marie Rosenberg, billedkunstner, Gita Gruning, bronzekunstner
Steen Jespersen, bronze, glas og stentøj, Line Jørgensen, malerier i akryl, Randi Hedesmann, billedkunstner, Ulla Bjerring, glas og smykkekunstner, Bo Rødding, tegning, akvarel, maleri og grafik

December – ca. 20. marts: Ledigt til diverse udstillinger

24.marts- 3. april 2022: Idekonkurrence om Kildedal Nord

 

S Renkeil5

Søren Keil

Billedkunstner og knivmager

Illa Jepsen Vaser 2

Illa Jepsen

Glas- og smykkekunstner

Kirsten Marie Rosenberg

Kirsten Marie Rosenberg

Billedkunstner

Gita Gruning 2

Gita Gruning

Bronzekunstner

Steen Jespersen Bronze

Steen Jespersen

Stentøj, glas og bronze

Line Jørgensen

Line Jørgensen

Malerier i akryl

Randi Hedesmann

Randi Hedesmann

Billedkunstner

Ulla Bjerring Smykker

Ulla Bjerring

Glas- og smykkekunstner

Bo Rødding

Bo Rødding

Tegning, akvarel, maleri og grafik

Steen Vraasø

Steen Vraasø

Billedkunstner og reklametegner

Søren Keil 

Udstiller på Rådhusets 1. sal i september og oktober 2021

Naturoplevelse og livsglæde er baggrund for hans kunstneriske virke. Søren Keil tilsigter i en abstrakt - lyrisk form, at give beskueren en oplevelse af et stykke natur, en årstid eller et vejrlig, men billederne er i virkeligheden åbne for mange fortolkninger og indeholder mange oplevelsesmæssige lag.

Det er det pragtfulde Tisvilde Hegn, cykelture i området, ophold ved havet, og de skiftende årstider med vejrets foranderlighed, der er hans største inspirationskilde.

Oplevelsen af himlens skiftende lys, havets varierende farver, strandens gråtoner og skovens lys og skyggespil betyder ligeledes meget for hans maleri. Det samme gør indtryk fra forskellige genstande, strukturer og farver - fra en gren, et træ, en kvist, et barkstykke eller en sten.

Uddannet på Kunstakademiet i København - Malerskolen, Den Grafiske Skole og Den Kunstpædagogiske Skole, hos Hjorth Nielsen, Palle Nielsen, Holger J. Jensen og Helge Bertram og har gennem årene bestridt adskillige bestyrelsesposter i kunstnermiljøet.

 

Illa Jepsen

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 som en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

Min far var glassliber og spejlfabrikant, så lige fra barnsben har jeg omgås glas. Han lærte mig at skære i glas. Det var dog først for ca. 10 år siden, at jeg begyndte at lave glaskunst, som er noget helt andet end lige stykker glas til industri brug, som jeg lærte at skære. Det har været en proces at nå til der, hvor jeg er i dag, og jeg er slet ikke færdig med min udvikling. Jeg holder meget af at lave engle, fade, smykker og figurer. Glas i forskellige størrelser og farver inspirerer mig også til at lave nonfigurative ting. Nogle af de ting, jeg har lavet fra start til nu, kan ses på min hjemmeside.

Illa Jepsen er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Kirsten Marie Rosenberg

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 som en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

Jeg - Kirsten Marie Rosenberg, 62 år, har malet siden sidst i halvfemserne. Det startede med billedkunst på Hf i Tønder, hvor jeg fandt ud af, at det var sjovt og at resultatet faktisk var acceptabelt. I forbindelse med min pædagoguddannelse fik jeg ekstra blod på tanden, da jeg havde værksted som liniefag. 

Jeg flyttede til Sjælland i 2005 og blev kort derefter medlem af Kunstnerkælderen.

I de sidste år har jeg flere gange været på kursus hos Mette Lorentzen Roskilde, hvor jeg har fået afprøvet meget med en altid god og konstruktiv kritik. 

For tiden maler jeg mest abstrakt, som jeg synes er en stor udfordring, men samtidig også sjovt og givende.

Kirsten Marie Rosenberg er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Gita Gruning

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 

Gennem hele mit voksenliv har jeg været interesseret i kunst, bredt forstået.

Derfor var det helt naturligt, at jeg i forbindelse med min pensionering selv skulle prøve lidt forskellige metoder og materialer af.

Jeg fik bronze i hånden for første gang for 5 år siden, hvor jeg skulle prøve kræfter med at lave en skulptur. Ret hurtigt blev jeg lidt fascineret af, at det var muligt at udtrykke blødhed og forskellige værdier og former med dette meget hårde materiale.

Det har bl.a. resulteret i nogle at de eksempler, der er udstillet her på Egedal Rådhus. Alle mine skulpturer er unika, hvilket betyder at ikke to er ens.

Jeg har ingen hjemmeside eller er på facebook, men kan kontaktes på mail og mobil, hvis du har lyst til at høre mere.

Gita Gruning er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Steen Jespersen

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 

Steen Jespersen laver Unika i stentøj, glas og bronze, gerne med et glimt i øjet og inspiration fra Roskilde fjord...

Steen Jespersen er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Line Jørgensen

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 

Jeg har det bedst når jeg får lov at lave kreative ting, elsker at male, arbejde med ler, strikke og sy.

Har gennem mange år været medlem af Kunstnerkælderen hvor vi har udstillet sammen, jeg har udstillet malerier i akryl og keramik. På denne udstilling er det udelukkende malerier jeg har med, mine motiver finder jeg fortrinsvis i naturen. Har altid kameraet med, hvis et godt motiv skulle vise sig.

Line Jørgensen er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Randi Hedesmann

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 

Jeg er autodidakt kunster og har malet i ca. 20 år. Mine træer er en af mine største passioner - malet med akryl i alverdens lækre farver og former.

Mine abstrakte malerier er malet med alkohol ink - et fantastisk medie hvor farverne er nærmest levende at se på og hvor kun fantasien sætter grænser.

Randi Hedesmann er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Ulla Bjerring

Udstiller på Borgertorvet i september - oktober 2021 

Jeg har arbejdet med glas/smykker I ca 10 år, mit speciale er glasblomster, de blomstrer videre når Orkideen er afblomstret, når det regner, sne’r, eller er 25 graders frost, de er lige glade

Jeg er vild med genbrug, derfor køber jeg Retro stager og opgraderer dem med min glaskunst.

Giv den gas med glas

Ulla Bjerring er en del af Stenløse Kulturhus' Kunstner Kælder

 

Bo Rødding

Har oprettet K-K, s grafiske værksted og er værkstedsleder for dét. Medlem af Kunstner-Kælderen siden 1995

Udvalgte efteruddannelsesforløb:

Det gamle Tranegårdens Grafiske Værksted gennem fem år, Havarthigården Grafiske Værksted, Holte, gennem otte år, Hostrup Pedersen & Johansens Lithografiske Atelier, Valby, Den Internationale Grafikskole i Venedi to gange, Fem efteruddannelseskurser på Det Kgl. Danske Kunstakademi, Studerer Klassisk Tegning i tre år på Ny Carlsberg Glyptotek.

Har udstillet både herhjemme bl.a. på Charlottenborgs Cencurerede Forårsudstilling to gange. Og i udlandet på vandreudstilling med Danske Grafikere i Brasilien, Kina, Letland, Litauen, Polen, Ungarn, Rusland og Tyskland.

Har undervist intensivt:

Danmarks Billedkunstlærere, Mobile Grafik Workshops (Børnehuset på Louisiana, Langes Magasin, Danmarks Akvarium mf.), Egen Tegneskole på Ny Carlsberg Glyptotek i ti år, Billedskolen Den 10. muse, Ringsted, -Billedskolen i Tvillingehallen, Kbh. 

Øvrige i udvalg:

Har lavet TV-udsendelsen “Tegningens Væsen” med TV-Båndværkstedet, har illustreret børnesangbogen: “Bamseboogie”, har udført opgaver for: Kbh. Hovedbibliotek, Jægerspris Kommune, Irma, DTU og Zoologisk Have.

Har opført Grafiske Værksteder/ Billedskoler på/i:

Dansk Røde Kors, Kbh. Kommune / Kulturfabrikken, Billedskolen på Amerikavej, Kbh, Kunstner-Kælderen i Stenløse, Billedskolen i Kulhuse, i samarbejde med Jægerspris kommune.

 

Steen Vraasø

Udstiller på Rådhusets 1. sal i november 2021

Uddannet reklametegner og Folkeskolelærer med liniefag i billedkunst. Har undervist i akvarelmaling i AOF og Gladsaxe Oplysningsforbund samt afholdt kurser i foreningen Danmarks Billedkunstlærere plus i diverse kunstforeninger og kommuner. Udstiller i virksomheder og kunstforeninger og afholder kurser i ny og næ.

At sidde under Sydens sol (i skyggen!) med udsigt til bjerge, pinjer, cypresser, oliventræer, Sydens karakteristiske huse i de gyldne farver eller med udsigt til det lille torvs fontæne og folkelivet der udspiller sig omkring, at forsøge at indfange en sansemættet stemning med vægt på lys og skyggevirkninger, det er STJERNESTUNDER for mig, og her henter jeg primært mine motiver. Men også fra mere hjemlige himmelstrøg i Nordens klare lys finder jeg inspiration til mine akvareller.

Medlem af Nordisk Akvarelselskab

Kontakt

By, Kultur og Borgerservice

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: cbk@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12