Vmegedag FB 1024Px

Kom med og oplev:
Stikling-bytte-bod
Fik du lavet for mange tomat-planter – men dine agurker mislykkedes? Er det i år din syren har skudt vildt omkring sig? Tag dine stiklinger med til Vild Med Egedag og sæt dem i stikling-bytte-boden, så kan du i stedet tage en andens stikling med hjem. Frø er også velkomne. Og i bytteboden kan du også få en pose af de eftertragtede frøblandinger med hjem.

Biodiversitet for børn
Egedal Kommunes naturvejleder vil lave sjove vand-aktiviteter for børnene. I søen kigger vi på livet under vandet og i et kreativt værksted kan fantasien sættes i sving.

Maskinerne fra Materielgården
Hvorfor damper vi ukrudtet – og hvordan og hvorfor slår vi græsset ? Materielgården tager lidt af Maskinparken med og står klar til at fortælle, hvordan de arbejder for biodiversiteten, når de passer vores rabatter og grønne arealer.

Hvor kan vi gøre det bedre?
Du kender bedst dit lokalområde. Kom med dine gode ideer til, hvordan vi kan gøre mere for den vilde natur, der hvor du bor. Vi tegner dine ideer ind på et kort og viser dig også de steder,  hvor vi er i gang med Vild Med Egedal.

Inspiration til grundejer-foreninger, andelsboligforeninger og boligselskaber
En særlig invitation sendes ud til grundejerforeninger, andelsboligforeninger og boligselskaber, der til daglig har ansvaret for store grønne arelaer i Egedal Kommune. Vi giver inspiration til, hvordan den grønne plæne kan blive vildere og bedre for dyrelivet – men også sjovere og hyggeligere for menneskerne.

Vi ses lørdag den 19. juni kl. 11-13 ved Egedal Rådhus – lige ved Egedal Station.

Teknik og Miljø

E-mail: teknik-miljo@egekom.dk