Råd og Vejledningsteamet giver vejledning til kommunens børn, unge og voksne. I teamet modtager vi:

• Spørgsmål og henvendelser fra borgere, der ikke i forvejen har kontakt med en sagsbehandler i kommunen.
  • Underretninger om børn og unge, fx fra kommunens skoler, daginstitutioner og klubber.

Hvilken hjælp kan du få af Råd og Vejledningsteamet?

Du kan få råd og vejledning, og også anonym rådgivning.

Du kan få op til 5 samtaler i et forløb.

Hvis et forløb på 5 samtaler ikke er tilstrækkelig hjælp, sikrer teamet, at relevante fagpersoner tilknyttes barnet, den unge eller den voksne og deres familie, sådan at alle modtager den hjælp, de har behov for.

Hvem er i Råd og Vejledningsteamet?

Teamet består af fire medarbejdere, der alle har et bredt kendskab til lov om social service.

Medarbejderne er tværfagligt sammensat og er videreuddannet inden for samtaleteknik og behandlingsarbejde.

Kontakt Råd og Vejledningsteamet

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Råd og Vejledningsteamet

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14