Egedal Kommunes Madservice er et fleksibelt tilbud til borgere, der ikke selv er i stand til at tilberede et godt og ernærings-rigtigt måltid mad. Maden leveres hjemme hos dig selv, men du kan også vælge at få den serveret i Cafe Damgårdsparken i Stenløse.

Det økologiske spisemærke

Vores mad bliver tilberedt af friske og sunde råvarer i et moderne køkken, af et team af kvalificerede kostfaglige medarbejdere. Vi har det økologiske spisemærke som sikrer at 30 - 60 % af ingredienserne er økologiske. 

Vælg selv din menu

Som kunde hos Egedal Madservice kan du hver uge vælge mellem tolv forskellige hovedretter og tolv forskellige forretter og desserter. Vi laver nye retter hver uge.

Du kan tilkøbe flere forskellige småretter som øllebrød, proteindrik eller smørrebrød. Du har også mulighed for, at bestille flere portioner af samme ret, hvis du eksempelvis får gæster.

Valgmenuer: Uge 16 - Uge 17 - Uge 18 - Uge 19 - Uge 20 - Uge 21

Du kan læse mere om ordningen i denne pjece Velkommen til Madservice 2019.

Servicepakken 2020.

Varedeklarationer

Her kan du se ingredienserne i den mad, der serveres på plejecentrene.

Her kan du se ingredienserne i den mad, der leveres af Madservice til dig der er hjemmeboende.

Ilt-tæt emballage sikrer frisk mad

Straks efter tilberedningen bliver maden lynnedkølet og pakket i ilt-tæt emballage. Dermed sikrer vi, at holdbarhed og kvalitet er helt i top, så du kan få leveret din bestilling én gang om ugen, og ikke længere behøver at være hjemme hver eneste dag til et bestemt tidspunkt for at modtage din mad.

Madservice garanterer desuden, at alle vores opskrifter tager udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger. Dette sikrer, at din mad - udover at være lækker og velsmagende - også er energiberegnet, varieret og sund.

Ansøgning om Madordning

Hvis du ønsker at få mad fra Egedal Kommunes Madservice, skal du kontakte Den Sundhedsfaglige Myndighed som vurderer alle ansøgninger om hjælp.

 

Kontakt

Den Sundhedsfaglige Myndighed

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12

Madservice

Damgårdsparken 5
3660 Stenløse
Tlf.: 7259 7474