• Dagpleje og daginstitutioner

Alle daginstitutioner og dagplejer er åbne med normale åbningstider, med fortsat fokus på rengøring og hygiejne.

Hvornår skal I blive hjemme?

Kun symptomfri børn og vokse må komme i dagtilbud og dagpleje. Se vores coronaguide til, hvornår barnet skal holdes hjemme, og hvornår han eller hun må komme afsted igen.

• Skoler

Der er fortsat fokus på rengøring og hygiejne.

• Sundhedscenter

Sundhedscentret har fortsat åbent for dig, der har en aftale med sygeplejen eller genoptræningen.

Du skal dog ikke møde op, hvis du har symptomer på covid-19.

• Støtte til sårbare borgere

Den sociale indsats over for psykisk sårbare borgere kører efter almindelig drift.

Aktuelt er der et særligt fokus på, at støtte og hjælpe sårbare borgere til vaccination, hvis der er behov for det.

• Hjemmepleje

Der er ingen ændringer i Hjemmeplejens drift.

• Plejeboliger

Alle besøgsrestriktioner er ophævet. For at passe bedst muligt på vores beboere skal pårørendes besøg dog stadig foregå på en tryg og forsvarlig måde. Derfor følger vi fortsat Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne og anden hensigtsmæssig adfærd under besøg.

• Bosteder

Der er igen adgang for besøgende i sædvanligt omfang på forsvarlig vis.

Styrelsen for Patientsikkerhed har ophævet påbud om besøgsrestriktioner på kommunens bosteder, fordi den testkorrigerede kommuneincidens lige nu er lav. Styrelsen har konstateret relativt få smittetilfælde blandt beboere og medarbejdere på botilbud.

Læs brev om ophævelse af påbud på kommunens bosteder her.

• Tandplejen

Tandplejen kører efter normal drift.

Husk at spritte af, når du ankommer, og at holde afstand i venteværelset.

Du kan ikke komme i tandplejen, hvis du er syg eller har symptomer.

• Sundhedsplejen

Sundhedsplejen kører normalt.

• Erhvervsteamet

Du kan helt som sædvanligt kontakte erhvervsteamet i Egedal Kommune på tlf. 7259 7207 (Thomas) og tlf. 7259 6259 (Jane). Vi sidder klar til at hjælpe dig.

• Kultur, idræt og biblioteker

Kultur- og idrætsfaciliteter
    Der er genåbnet for baneleje via Wannasport og for alle foreningsaktiviteter.

Egedal Bibliotekerne
    Følg med her: https://egedalbibliotekerne.dk/nyheder/kort-nyt/genaabning-af-bibliotekerne

Egedal Arkiv og Museum

Skenkelsø Mølle Museum er igen for besøg efter forudgående aftale.

Mølledage afholdes ikke for øjeblikket.

Lokalarkiverne i Ganløse, Smørum Gl. Skole og Stenløse Kulturhus er også åbne for besøg efter forudgående aftale.

Du kan få flere oplysninger hos arkiv- og museumsleder Rolf Kjær Hansen: rolf.kjaer-hansen@egekom.dk

Egedal Musik- og Kulturskole
    Musik- og Kulturskolen følger disse retningslinjer: https://www.egedalmusikogkulturskole.dk/

• Arrangementer i kommunen
  • Borgerservice på rådhuset

Borgerservice har fuld åbningstid. Du skal dog altid bestille tid – det kan du gøre her.  Du kan også bestille tid ved at ringe på tlf. 7259 6000.

Telefonerne er åbne mandag fra kl. 8-14, tirsdag-onsdag fra kl. 10-14, torsdag fra kl. 10-17.30 og fredag fra kl. 10-12. Og i langt de fleste tilfælde vil vi kunne hjælpe dig pr. telefon.

Husk at starte hjemmefra på selvbetjeningsløsningerne, hvis du har mulighed for det - så sparer du tid i sidste ende!

Tag hensyn – mød op så tæt på din bestilte tid som muligt.

• Jobcentret

Ingen ændringer pt.

• Rusmiddelteamet

Rusmiddelteamet kører uden ændringer.

• Tømning af dagrenovation og emballageaffald

• Genbrugsstationer

• Genbrugsstationer - Erhverv

• Erhvervsstyrelsens whistleblowerordning

Erhvervsstyrelsen har oprettet en whistleblowerordning for de erhvervsrettede Covid-19 kompensationsordninger for at afdække og forebygge svindel med ordningerne.

Alle kan gennem whistleblowerordningen indberette oplysninger om svindel med Erhvervsstyrelsens kompensationsordninger for:

• lønudgifter
    • faste omkostninger
    • selvstændige
    • freelancere
    • arrangører (aflyst eller udskudt større arrangement).

Det gælder også forhold, der ligger før whistleblowerordningens etablering.

En indberetning kunne fx dreje sig om svindel med lønkompensation søgt på vegne af medarbejdere, der enten er sygemeldte eller fyrede.

Virksomheder der har modtaget kompensation, skal indberette forskellige oplysninger ift. deres kompensationsperiode til Erhvervsstyrelsen, så de kan gennemføre en slutafregning. Fristen for dette er d. 30. september 2021.

Du kan indberette via whistleblowerordningen HER

Information om whistleblowerordningen på Virksomhedsguiden HER

• Rottebekæmpelse

Der er ingen ændringer i øjeblikket.

Men skal du have besøg af en rottebekæmper, er det vigtigt, at vi på forhånd ved, om din husstand er ramt af sygdom, så vi kan tage de rette forholdsregler.

Sundhed og Omsorg

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-12