Velkommen til Sundhedscenteret

Mere end 100 sygeplejersker, terapeuter, sundhedsmedarbejdere og SOSU-assistenter arbejder hver dag i Egedal Sundhedscenter for at give dig den bedste hjælp til genoptræning, sundhedsvejledning og sygepleje. Egedal Sundhedscenter er for henviste borgere -eller kan bruges af godkendte foreninger.

Beliggenhed

Egedal Sundhedscenter ligger i forbindelse med Egedal Rådhus, på Dronning Dagmars Vej 200, i Ølstykke lige ved siden af Egedal Station.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder langs togbanen med indkørsel fra Dam Holme og i det nye parkeringshus ved Føtex. Vær opmærksom på at det kan være nødvendigt at parkere et stykke fra indgangen. Der er flere handicapparkeringspladser mellem Sundhedscentret og togbanen, samt 2 foran indgangen.

Påklædning og Omklædning

Går du til træning i Egedal Sundhedscenter skal du medbringe indendørs træningssko til brug i træningssalene samt tøj, der er bekvemt at træne i. Du kan hænge dit overtøj og udendørssko ved indgangen. Medbring altid din egen drikkeflaske - fyldt med vand. 

Velkommen til Egedal Sundhedscenter

Egedal Sundhedscenter har mange forskellige faciliteter såsom træningssale, undersøgelsesrum, træningskøkken og sygeplejeklinik. Se mere her.

Sygeplejen

Sygepleje

Har du behov for sygepleje, skal du først henvises af egen læge, vagtlæge eller hospitalslæge.

Kontakt

Egedal Sundhedscenter

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6799

Åbningstider

Reception
Mandag til torsdag 8-16
Fredag 8-15

Telefonerne er åbne
Mandag til torsdag 7.30-16
Fredag 7.30-15