SMS til 1910 med teksten: egesund

Når vi har modtaget en SMS fra dig, ringer vi dig op hurtigst muligt og får en snak om rygestop og de muligheder vi har for at støtte dig.

Vi bruger kun dit mobilnummer til at ringe dig op, når du selv har henvendt dig. Du kan også ringe direkte og melde dig til på telefon 7259 6777 - eller skrive en mail til os på kommune@egekom.dk

Kursusbeskrivelse:

Kurset består af 6 møder af 2 timers varighed. Du starter med en individuel samtale, før du møder de andre deltagere på holdet.

En fælles stopdag

På dette hold deler du erfaringer med de andre deltagere og får motivation til at stoppe på en fælles dato. Man femdobler sine chancer for at lykkes med rygestoppet, når man får hjælp og støtte til det i gruppen og fra sine omgivelser. Netværk og opbakning er grundstenene til at holde sig røgfri.

Du skal sige ja til følgende for at kunne deltage på holdet:

• Jeg har mod på at træne udendørs og i naturen
• Jeg kan gå 1 km uden hjælpemidler
• Jeg har ingen problemer med hørelsen, når jeg befinder mig udendørs
• Jeg kan anvende en smartphone/tablet eller har mod på at lære det

Hvis du ikke kan svare ja til ovenstående, men stadig er interesseret i et rygestop, så kontakt os for alternative muligheder. 

Kvit røgen i seks trin

1. Møde - Hvorfor stoppe med at ryge?
2. Møde - Hvordan holder jeg rygetrang fra døren?
3. Møde - Fastholdelse af rygestoppet
4. Møde - Hvad er gevinsten ved et rygestop?
5. Møde - Hvor får jeg god opbakning og hvad betyder det?
6. Møde - Bliv på sporet

Læs mere i pjecen Rygestop i naturen


Gravid og rygestop

Stoplinjen tilbyder gratis hjælp til dig som gravid og din partner. Du kan enten ringe på 80 31 31 31 eller SMS 'Gravid' til 1231.
Link til Stoplinjen og deres pjece


Gratis App, der kan hjælpe dig med dit forløb

Få hjælp til dit rygestop med appen 'Mit Liv - min sundhed', der er et gratis selvhjælps værktøj, hvor du kan lave målsætninger og planer for din livsstilsændring. Appen er udviklet af det Digitale Sundhedscenter og kan hentes nedenfor, der hvor du normalt downloader dine apps.

Hent i Google Play

Hent i App Store


Rygestop i en anden kommune

Bor du i Egedal, men passer tilbuddet i en anden kommune dig bedre? Så giver vi dig også gratis adgang til det. Måske arbejder du tættere på et andet tilbud - eller tiderne passer dig bedre. Du følger blot de enkelte kommuners tilmeldingsform for at deltage på det hold der giver mening for dig. Egedal samarbejder med Rudersdal , Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Rødovre, Furesø, Gentofte og Lyngby / Taarbæk.

 

Kontakt

Træningsvisitation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6777