Sygepleje ydes til borgere i alle aldre - hvad enten du bor fast i Egedal Kommune eller opholder dig midlertidigt her. Hvis du er mobil og kan færdes ude, vil din behandling foregå på Sygeplejeklinikken i Egedal Sundhedscenter.

Det er en sygeplejefaglig vurdering, hvor du kan tilbydes hjælp. Afviser du at modtage hjælp på klinikken, afsluttes forløbet, og du orienteres herom. Er du henvist af en læge eller via hospital, orienterer vi også dem.

Hvornår kan du få sygepleje

Sygeplejen ydes fortrinsvis i dagtimerne, men kan ved behov også ydes i aften og nattetimerne. Hvis der er et akut behov for sygepleje, kan det blive tildelt med øjeblikkelig varsel. 

Vi har mulighed for at komme hjem til dig ved alvorlig sygdom og i andre tilfælde hvor det ikke er muligt for dig at komme til Sygeplejeklinikken.

Om Sygeplejen 

I Sygeplejen har vi mange kompetente sygeplejersker, som er specialister indenfor forskellige områder. I nogle tilfælde vil Sygeplejersken uddelegere opgaver til Social- og sundhedsassistenter eller Social- og sundhedshjælpere. 

Når du er henvist af egen læge, vagtlæge eller sygehuslæge er sygeplejen gratis, du skal dog betale for medicin og visse specielle forbindingsstoffer eller andet der skal anvendes i behandlingen.

Sygeplejeklinikken

Vi ser frem til at møde dig i Sygeplejeklinikken. Du finder os i Egedal Sundhedscenter.

 • Sygeplejeklinikken

  Henvisning til Sygeplejeklinikken

  Du kan blive henvist til behandling i Sygeplejeklinikken af din egen læge, hospitalet eller Den Tværfaglige Myndighed i Egedal Kommune.

  Det er en sygeplejefaglig vurdering, om vi kan tilbyde dig hjælp i klinikken eller om du kan få tildelt sygepleje i hjemmet. 

  Der er mange fordele ved at modtage sygepleje direkte i klinikken. Blandt andet friheden til at planlægge din dag, så du ikke behøver at være hjemme på faste tidspunkter på faste dage, for at vente på sygeplejersken.

  Hvad kan vi tilbyde

  Klinikken er bemandet med professionelle sygeplejefaglige medarbejdere, som vil give dig den pleje og behandling, som du har behov for. Vi tilbyder blandt andet:

  •          Sårpleje
  •          Inkontinens
  •          Kompressionsforbinding
  •          Medicinadministration
  •          Øje- og øredrypning
  •          Lægeordinerede indsprøjtninger
  •          Insulingivning
  •          Kateter- og stomipleje
  •          Antabusbehandling
  •          Måling af blodsukker, puls- og blodtryk
  •          Ernæringsterapi
  •          Sygeplejefaglig vejledning og undervisning

  Den sygepleje, som du modtager i klinikken, er som udgangspunkt gratis. Vi har de mest almindelige sygeplejeartikler på klinikken, men du skal selv huske at medbringe dine egne cremer, salver, medicin og doseringsæsker, samt individuelle sygeplejeartikler.

  Åbningstider

  Mandag-fredag kl. 7.00-15.00 eller efter aftale. 
  Du skal selv ringe til klinikken for at bestille en tid.

  Er du én gang henvist til klinikken, kan du komme UDEN en forudgående aftale alle hverdage klokken 9-12. 

  Afbud & telefontid

  Mandag-fredag kl. 07.00-15.00
  Telefon 72 59 75 70

  Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig give besked hurtigst muligt, og gerne dagen før.

Kontakt

Sygeplejen

Tlf.: 7259 7570
Mandag - fredag 8-14

Sygeplejeklinikken

Egedal Sundhedscenter
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Tlf. 7259 7575
Mandag - fredag 7-15

AKUT BEHOV

Har du AKUT behov for at få fat i Sygeplejen, træffes de på telefon 7259 7576