• 1:1 Sparring

  1:1 Sparring

  HIP Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed og til nyetablerede virksomheder med ambitioner om vækst. HIP Iværksætterhuset tilbyder målrettet 1:1 sparring og vejledning samt events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere i Egedal Kommune.

  Udover at give sparring og vejledning hjælper HIP Iværksætterhuset dig ved at henvise til eksperter. Med vores store erfaring og brede netværk kan vi altid henvise dig til den helt rigtige fagperson.

  Iværksætterhusets startupteam har mange års erfaring med erhvervsudvikling og står altid klar til at hjælpe dig med at udvikle din forretning.

 • Startup-møder

  Startup-møder

  Møderne er gratis og giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. Lær bl.a. om prissætning og markedsføring. Yderligere information og tilmelding på www.ivsh.dk/startupmoeder.

 • Startup-kursus

  Startup-kursus

  Du kan sammensætte dit iværksætterkursus lige som du vil hos HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram. Vælg mellem workshops og videoer om alt det, der er vigtigt at vide fra start. Det er gratis og til for dig. - så brug det!

  Se mere og meld dig til på www.ivsh.dk/startupkurser.  

 • Se her, hvad HIP Iværksætterhuset kan gøre for dig

  HIP Iværksætterhuset drives af Væksthus Hovedstadsregionen. Læs mere på hipih.dk

Kontakt

Erhverv

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: erhverv@egekom.dk

Erhvervskonsulent
Thomas Birger Hansen
Tlf. 7259 7207

Erhvervskoordinator
Jane Mortensen
Tlf: 7259 6259