Samarbejde gennem netværk og erhvervsarrangementer.
Egedal Kommune vil bidrage til at skabe tættere samarbejde mellem de etablerede netværk og initiere etablering af nye, da øget samarbejde skaber øget vækst. 
Derfor afholder Egedal Kommune en række arrangementer, hvor formålet er at understøtte det lokale erhvervsliv gennem viden og netværk. Dette sker i tæt samarbejde med kommunens Erhvervsforening.

Egedal Erhverv

Egedal  Erhverv er en privat forening, hvis formål er at at skabe de optimale rammer og udviklingsmuligheder for virksomheder i Egedal – og dermed flere arbejdspladser i kommunen. Egedal Erhverv holder løbende dialogmøder med kommunens erhvervsteam, hvor erhvervslivets behov og udfordringer er på dagsordenen.

Derudover afholdes en række faglige og sociale arrangementer.  Du kan læse mere her

Egedal Erhvervsnetværk

Egedal Erhvervsnetværk er et netværk for alle Egedals lokale virksomheder.  Du kan læse mere her

Vil du vide mere, så kan du kontakte erhvervsteamet.

E-mail: erhverv@egekom.dk

Erhvervskonsulent