Egedal Kommune har et samarbejde med Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis værktøjer, viden og sparring til dig som virksomhedsejer.

I Erhvervshus Copenhagen er ansat +40 forretningsudviklere, som alle har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring og ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb.

I Erhvervshus Copenhagen har de kapacitet til at rykke hurtigt, uanset karakteren af dine udfordringer og ambitioner. De er knudepunkt for alle erhvervs-aktører, offentlige og private, nationale og internationale, og er gavmilde med deres netværk og viden om muligheder. De peger dig også gerne i den rigtige retning, i forhold til private rådgivere, når du skal til at implementere og eksekvere.

Du kan kontakte dem på e-mail: info@ehhs.dk eller tlf: 30 10 80 80.

Se også gerne deres hjemmeside, hvor du kan finde en masse viden, værktøjer og arrangementer.

Hjælp til din virksomhed i forhold til COVID-19

Det kan være svært at navigere og få et overblik i disse tider. Hvilke forholdsregler skal du tage? Ved du f.eks. hvad du skal gøre, hvis dine medarbejdere bliver syge eller fraværende pga. coronavirus? 

Erhvervshuset Copenhagen har lavet 4 vejledninger, som kan være gode at kende til som virksomhedsejer.

Bliv godt klædt på til at udvikle din virksomhed:

Masser af events og workshops hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden se mere nedenfor: