Den 5. oktober åbner Omstillingspuljen for 3. gang for ansøgninger fra danske virksomheder, som er særligt hårdt ramt af Covid-19 krisen. Der er 178 mio. kr. til uddeling i den nye pulje, og virksomheder fra alle brancher i hele landet kan søge.

Om du vil have støtte til digital eller grøn omstilling, omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder, er helt op til dig. Du skal bare skynde dig at ansøge inden deadline den 28. oktober.

Læs mere om omstillingspuljen her.  

Jespers Torvekøkken fik midler fra Omstillingspuljen

Jespers Torvekøkken er en af de knapt 700 virksomheder, som har fået midler fra Omstillingspuljen til at tilpasse forretningen og udvikle digitale løsninger, så virksomheden er bedre rustet til den nye virkelighed under og efter Covid-19 krisen.

Se videocasen og lyt med, når direktør Ronny Saul fortæller, hvordan en nærmest umulig markedssituation blev et springbræt til fremtidens online forretningsmodel.

Se videocasen om Jespers Torvekøkken

Informationsmøde den 7. oktober 2021 om omstillingspuljen og SMV virksomhedsprogrammet

På informationsmødet den 7.oktober 2021 bliver du klædet dig på, så du er klar til at søge tilskud til din virksomhed. Du får viden og konkret vejledning til, hvordan du gør, og du kan tale med DI og erhvervshusets forretningsudviklere.  Du kan læse mere og tilmelde dig her

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervsteamet på erhverv@egekom.dk eller ring til Jane Mortensen på 7259 6259 eller Thomas Birger Hansen på 7259 7207.

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: Erhverv@egekom.dk
Tlf.: 7259 7207 eller 7259 6259