Egedal Kommune afholder løbende gratis arrangementer for Egedals erhvervsliv:

Kommunens erhvervsteam afholder både fysiske og virtuelle netværksmøder målrettet til dig som virksomhedsejer. Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en mail, når der er nye arrangementer i kalenderen.

Har du spørgsmål til arrangementerne eller andet, så er du velkommen til at kontakte erhvervsteamet enten på mail: erhverv@egekom.dk, eller telefon: erhvervskoordinator Jane Mortensen på telefon: 7259 6259 eller erhvervskonsulent Thomas Birger Hansen på telefon: 7259 7207.

Arrangementer via Erhvervshus Hovedstaden

Er du iværksætter eller virksomhedsejer og har du bruge at få ny viden? Så afholder Erhvervshus Hovedstaden en lang række af arrangementer, som er gratis. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

• 26 marts 2021 om Finansiering: Bank eller investor - Aflyst

På grund af manglende tilmelding, har vi valgt at aflyse netværksmødet. Vi ser, om vi kan finde et bedre tidspunkt for afvikling.

Invitation til virtuelt erhvervsnetværksmøde den 26. marts 2021 kl. 08.00-09.00

Skal du bruge kapital? Få overblik over, hvilke finansieringsformer, der egner sig til hvilke situationer.
    Skal du i banken eller overvejer du at søge investorkapital? Og hvad er bedst?

På netværksmødet får du et overblik over, hvilke typer af situationer, der egner sig til forskellige finansieringer og hvad der skal til, for at det lykkes for dig. Du får indsigt i, hvad du skal forberede for at gøre et godt indtryk begge steder, og hvad henholdsvis bank og investor kigger efter i din virksomhed.

Du bliver også introduceret til de forskellige muligheder i Vækstfonden og Innovationsfonden, der også kan hjælpe med finansiering.

Hvornår: fredag den 26. marts 2021, kl. 08.00-09.00

Sted: Mødet er virtuelt og du modtager link til møderummet dagen før mødet finder sted.

Program:
    08:00 - 08:05: Velkomst v/ Borgmester Karsten Søndergaard
    08:05 - 08:15: Præsentation af deltagerne
    08:15 - 08:45: Oplæg v/ Lasse Sørensen, Forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden.
    08:45 – 09:00: Afslutning og tak for i dag

Lasse har unik indsigt og omfattende erfaring med forretningsudvikling og kapitalrejsning fra henved 1000 virksomheder. Han har tidligere arbejdet som erhvervsrådgiver i Amagerbanken og Danske Bank, hvor han har arbejdet tæt sammen med nogle af landets mest innovative og succesfulde virksomheder.

Tilmelding: Senest torsdag den 25. marts 2021 til erhverv@egekom.dk  du modtager link til møderummet dagen før mødet.

Har du spørgsmål til mødet, så ring til erhvervsteamet på 7259 6259 eller 7259 7207 eller send en mail til erhverv@egekom.dk

• 7. april 2021: Nye digitale virkemidler i dit salg – som også kan bruges efter corona-krisen

Egedal Kommune sætter den 7. april fra kl. 08:00-09:00 fokus på optimering af dit salg med nye digitale virkemidler.

På det virtuelle møde har du mulighed for at hente erfaringer fra en række andre virksomheder, der har arbejdet målrettet med at optimere deres salg og markedsføring. Du kan også få tips og tricks til salgs- og marketingarbejdet, og få inspiration og erfaringer, der kan bruges, når samfundet åbner mere og mere op.

Du kan bl.a. møde Egedal virksomheden Viking Markiser med Martin Lundgaard i spidsen, der fortæller om deres erfaringer med nye digitale salgstiltag.

Mød også andre virksomheders, og hør deres erfaringer om:
    - At nå ud til kunderne
    - Hvordan de holder deres indkøbere engageret virtuelt
    - at komme ind i kundens univers med virtuel reality

Endvidere deler forretningsudvikler Steen Pedersen fra Erhvervshus Hovedstaden de seneste tendenser om fremtidens salg og giver samtidig tips til at sælge på distancen.

Egedal Kommune samarbejder til dette møde med de Nordsjællandske Kommuner, Dansk Industri og Erhvervshus Hovedstaden. Vi har alle en fælles interesse i at styrke virksomhederne bedst muligt til de fremtidige muligheder og udfordringer.

Tid: onsdag den 7. april fra kl. 08:00 – 09:00.
    Sted: Virtuelt møde – link til møderum fremsendes i forbindelse med tilmelding.
    Tilmelding: Det er gratis at deltage – du kan læse mere og tilmelde dig via vores samarbejdspartner, til dette møde, DI her

E-mail: erhverv@egekom.dk

Erhvervskonsulent