Egedal Kommune afholder løbende gratis arrangementer for Egedals erhvervsliv - se de kommende møder herunder:

Kommunens erhvervsteam afholder både fysiske og virtuelle netværksmøder målrettet til dig som virksomhedsejer. Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en mail, når der er nye arrangementer i kalenderen.

Du kan kontakte kontakte erhvervsteamet på mail: erhverv@egekom.dk, eller telefon: erhvervskonsulent Thomas Birger Hansen på telefon: 7259 7207.

Arrangementer via Erhvervshus Hovedstaden

Er du iværksætter eller virksomhedsejer og har du bruge at få ny viden? Så afholder Erhvervshus Hovedstaden også en lang række af arrangementer, som er gratis. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

• 30.06.22: Iværksætter Succes

Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed?
    Du har allerede styr på det grundlæggende, eks. ved at have deltaget på vores IværksætterBASIS, hvor spørgsmålene omkring virksomhedsformer- og registrering, bogføring, moms og skat er gennemgået. Du er nu klar til at få kunder i butikken.

Hvem kan deltage?
    IværksætterSUCCES er målrettet dig, der har en gennemtænkt idé og et CVR-nr. men skal bruge mere viden og værktøjer til at komme godt i gang med at vækste din virksomhed.

Hvad kan du forvente?
    Du vil blive introduceret til metoder og redskaber, der giver dig en systematisk tilgang til din virksomhed og dine kunder. Du får nyttig viden, der kan øge din sandsynlighed for succes.

Du lærer, hvordan du gør værdien af dine produkter eller ydelser tydelig for kunderne. Du kommer til at arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

IværksætterSUCCES afholdes som en fysisk workshop, hvor vi går i dybden med dit marked, hvordan du får testet din idé, og får mere viden om dine potentielle kunder. Det er gratis at deltage.

Hvornår: 30. juni 2022, kl. 09.00-12.00
    Sted: Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

Tilmelding: Senest den 28. juni 2022

Læs mere og tilmeld dig her. (Eller brug https://ehhs.dk/content/ydelser/ivaerksaettersucces/bb326115-a1d9-4cf3-909d-329dce8f377c/

Har du spørgsmål til mødet, så ring til erhvervsteamet på 7259 7207 eller send en mail til erhverv@egekom.dk.