Egedal Kommune skal være et godt sted at etablere og drive sin virksomhed fra, og derfor starter vi med at invitere dig til et velkomstmøde her på Rådhuset.
På mødet kan du høre mere om, hvordan du kan bruge vores erhvervsservice, vejledning og rådgivning – og ikke mindst om de muligheder, der er for at deltage i lokale netværk.

Hvor og hvornår:
Mødet holdes på Egedal Rådhus, onsdag den 25. marts 2020 fra kl. 15.00 – 16.30

Dagens program:
Karsten Søndergaard borgmester byder dig velkommen.

Herudover vil der være oplæg fra:

• Charlotte Haagendrup formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, som fortæller om kommunens erhvervsservice.
  • Claus Birkedal fra Erhvervshus Hovedstaden, som står til rådighed for både nystartede, små og mellemstore virksomheder med rådgivning og sparring.
  • Pernille Bloch Madsen, næstformand i Egedall Erhverv, som fortæller om Egedal Erhverv og Egedal erhvervsnetværk.

Du vil også få mulighed for at hilse på vores Erhvervsteam, som vil være din direkte indgang til kommunen.

Vi håber at se dig den 25. marts 2020. Tilmelding senest den 20. marts på mail: erhverv@egekom.dk

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at ringe til erhvervskoordinator Jane Mortensen på telefon: 7259 5859 eller erhvervskonsulent Thomas Birger Hansen på telefon: 7259 7207.

Egedal flag

E-mail: erhverv@egekom.dk