Egedal Kommune samarbejder med Erhvervshus Hovedstaden, der tilbyder gratis værktøjer, viden og sparring til dig som virksomhedsejer. Se oversigt over kommende events og workshops herunder.

Erhvervshus Hovedstaden er der ansat forretningsudviklere, som alle har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske virksomheder. De tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring samt ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb.

I Erhvervshus Hovedstaden har de kompetencer og kapacitet til at arbejde med virksomheders udfordringer, ambitioner og mål. De er knudepunkt for alle erhvervsaktører, offentlige og private, nationale og internationale, og en rigtig god indgang til virksomhedsudvikling, relevante netværk og viden om muligheder for SMV'ere. De peger dig endvidere i den rigtige retning, i forhold til private rådgivere, når du skal implementere dine udviklingstiltag i virksomheden.

Du kan kontakte dem på e-mail: info@ehhs.dk eller tlf.: 30 10 80 80.

Se deres hjemmeside, hvor du kan finde en masse viden, værktøjer og arrangementer.