Virksomheder i Egedal kan via Virksomhedsprogrammet ansøge om midler til vækst og udvikling. Læs mere og hold øje med de forskellige puljer på virksomhedsprogrammet.dk, ligesom du kan kontakte erhvervsteamet.

Virksomhedsprogrammet dækker bl.a.: 

SMV:Grøn. Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling.

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer. Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed - eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

SMV:Eksport: Styrk dit afsæt til nye eksportmarkeder, og indtag et nyt marked med SMV:Eksport i ryggen. Få hurtigt styr på din lancering med ét eller flere tilskudsmuligheder.

SMV:Vækstpilot: Indeholder mulighed for ansættelse af en ledig vækstpilot (lige fra en faglært til en højtuddannet). Vækstpiloten ansættes i 6 mdr. på ordinære vilkår – du får som virksomhed dækket 50 pct. af omkostninger (dog max. 15.000 kr./mdr.).

SMV: Genstart. I Virksomhedsprogrammet er der også afsat midler til genstart af virksomheder, som er særligt hårdt ramt af Covid-krisen. Udmøntning af denne pulje sker først efter udrulning af Omstillingspuljen.

Kontakt erhvervsteamet i Egedal Kommune…
Vil du vide mere, så ring til Thomas Birger Hansen på 7259 7207 – eller skriv til erhverv@egekom.dk.

Om virksomhedsprogrammet
Regeringen og et flertal af folketingets partier har afsat 600 mio. kr. til små og mellemstore virksomheder. Midlerne skal være et rygstød til erhvervslivet så virksomhederne kan ruste deres forretning med nye teknologier, udstyr og kompetenceudvikling.

 

 

 

Kontakt

Erhvervsteamet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: Erhverv@egekom.dk
Tlf.: 7259 7207 eller 7259 6259