Byrådet vedtog i december 2013 lokalplan 24 for en udvidelse af Værebro Erhvervsområde. Herved blev området udvidet med ca. 10 hektar og en byggemulighed på i alt ca. 40.000 m2 erhverv. I budgettet for det kommende år er der nu afsat midler til at udføre forlængelsen af Svalehøjvej ned til Frodebjergvej. Dermed kan de kommende erhvervsgrunde sættes til salg.

Udbud i 2018

Egedal Kommune er forpligtet til kun at sælge jord efter at have afholdt et udbud. Byrådet forventes den 29. november i år at godkende vilkårene for dette udbud. Herefter er det planen, at grundene sendes i udbud først i 2018. Købet betinges af, at byggemodningen er færdig. Der skal således ikke betales for grunden, før det er muligt at gå i gang med et byggeri på den.

Grundene bliver ikke opdelt før udbuddet. På den måde er det tanken at forsøge at imødekomme efterspørgslen efter forskellige grundstørrelser. Jf. lokalplanen skal en grund dog være på minimum 3.000 m2. 

Hvad gør jeg, hvis jeg er interesseret i, at byde på en grund?

De virksomheder, der er interesserede i køb, bør allerede nu forberede sig, så de kan afgive et tilbud, når der åbnes for det. Der er allerede fra flere sider tilkendegivet en købsinteresse.

Du kan tilkendegive din interesse i at købe ved at sende en mail til projektleder Henrik Wolfhagen på  henrik.wolfhagen@egekom.dk

Så bliver du orienteret, når udbuddet offentliggøres.

Kontakt

Ejendomsjura

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: CEI-jura@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12