BB2 Overskrift

ET SKRÆDDERSYET FORLØB TIL DIN VIRKSOMHED

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 får din virksomhed gratis rådgivning og du præsenteres for mulige udviklingstiltag, som du til slut kan søge midler til at føre ud i livet.
Kommuner, vidensinstitutioner, rådgivere og brancheorganisationer står klar til at hjælpe dig med at udvikle din forretningsmodel med grønne tiltag, der kan mærkes på bundlinjen, og som sikrer en mindre klimabelastning. Alle virksomheder, der deltager i projektet, bliver tilbudt et skræddersyet forløb.

For virksomheder, der vil arbejde med én eller flere temaspecifikke grønne indsatser for at optimere den nuværende forretningsmodel, er der mulighed for at arbejde med:

   • Materialehåndtering i byggeriet

   • Grøn Logistik

   • Miljø-optimeret emballage

   • Ressourcer og affald

   • Miljømærker og miljøledelse

   • Mindre Madspild

Derudover er det for virksomheder muligt, at gå skridtet videre og sætte virksomhedens værdikæde under lup. Formålet er at indfri de cirkulære potentialer i samarbejde med producenter, leverandører og kunder. Til dette er DTU Circular Business Lab og professionelle rådgivere fra det private erhvervsliv med, til at udvikle en ny og cirkulær forretningsmodel til din virksomhed.

Procesoversigt Bæredygtig Bundlinje 2.0
Procesoversigt Bæredygtig Bundlinje 2.0

I BÆREDYGTIG BUNDLINJE 2.0 FÅR DU:

 • En screening og kortlægning af virksomhedens potentialer for grøn og cirkulær omstilling

 • Rådgivning af konsulenter, der kan hjælpe med at udvikle din forretning

 • Adgang til netværk, viden og workshops

 • Din business case, et overblik over miljøeffekter ved din indsats og en konkret handlingsplan

 • Mulighed for at søge støtte til implementering

HVORDAN KAN DU DELTAGE I BÆREDYGTIG BUNDLINJE 2.0?

 • Projektet henvender sig primært til virksomheder i byggebranchen og oplevelsesbranchen, herunder hoteller, restauranter og cafeer.
 • For at blive en del af Bæredygtig Bundlinje 2.0 skal din virksomhed være lille eller mellemstor og ligge i Region Hovedstaden.
 • Det er afgørende, at du er motiveret for en grøn og cirkulær forretningsudvikling og vil bidrage med et stort engagement. Undervejs i forløbet skal du åbne din dør for rådgivere og dele forbrugsdata fra din virksomhed.
 • Det er gratis at deltage, men du kan forvente, at et virksomhedsforløb vil vare mellem 9 og 12 måneder og kræve cirka 100 timer. Det afhænger af, om du skal arbejde med enkelte konkrete indsatser eller om der skal udvikles en cirkulær forretningsmodel.
 • Lyder det interessant og høre nærmere? Så kontakts os, eller deltag i kommende workshops og arrangementer
COLOURBOX25415925 3 mænd byggeri

Tilmeld din virksomhed

Er du interesseret i, at din virksomhed deltager i projektet, så ansøg via linket. Så kan vi sammen finde ud af, hvilket forløb, der bedst vil passe d…

BB1

Bæredygtig Bundlinje 1.0

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er en videreudvikling af Bæredygtig Bundlinje 1.0, hvor over 100 virksomheder kom gennem forskellige forløb. Læs her om resul…

Er du interesseret i at høre mere om projektet og dine muligheder for en grøn og cirkulær udvikling, så kontakt Egedal Kommunes projektleder for Bæredygtig Bundlinje 2.0 :

Nanna Borgen

nanna.borgen@egekom.dk / 7259 7338

 

Bæredygtig Bundlinje 2.0 V2 Med Alle Logoer V2 Page 001

Bæredygtig Bundlinje 2.0 (flyer)

Download vores lille 2-pager om Bæredygtig Bundlinje for en hurtig introduktion til projektet

Energitjek

Energitjenestens tilbud

For at vurdere din virksomheds potentiale, kan vi starte ud med at lave en energiscreening. Læs mere om Energitjenestens tilbud her.

Groconsult

Groconsults tilbud

For at vurdere din virksomheds potentiale, kan vi starte ud med at lave en energiscreening. Groconsults tilbud er kun for SMV'er med mindst 50.000kWh…

Studerende

Ekstra tilbud

Som deltager kan du få hjælp fra studerende fra Aalborg Universitet, DTU og Cphbusiness til at udvikle din grønne forretning. Læs om hvad de kan gøre…

Logoer Samlet 800X100

Klima, natur og miljø

Klima, natur og miljø

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: affald@egekom.dk
Tlf.: 7259 7664

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12