Sommerferiesjov Postkort Web
Se alle sommeraktiviteter her

Se kalender oversigt her. https://kalender.egedalkommune.dk/

 • Bevægelse, sport og dans

  29.6 + 30. 6: Springgymnastik -UDSOLGT
  Kl. 9-16. Bækkegårdsskolen Ølstykke.
  Aldersgruppe 6-12 år. Har du lyst til at lære en masse: spring på bane, minitrampolin, stortrampolin og lave lidt rytme/moves til fed musik- så er gymnastikskolen lige noget for dig. Ølstykke Gymnastikforening arrangerer 2 dage med fart over feltet, sved på panden, hygge, en masse sjove oplevelser og tid nok til at blive meget dygtigere til gymnastik, end før du kom. Alle kan være med- både dem der ikke har prøvet kræfter med springgymnnastik tidligere - og dem der er øvede og kan en masse. Der vil være udfordringer til alle. Gratis, men tilmelding. Se mere her og tilmelding

  Kom og hop - hele sommeren
  Ved Stenløse Kulturhus.
  Lige udenfor hovedindgangen på Steløse bibliotek, har vi tegnet 2 sjove hoppelege. Den ene leg er et stort computertastatur, som alle har lov til at komme og hoppe på. Her er der mulighed for at stave alt hvad hjertet har lyst. Og hvis I er flere kan man lave lege som fx hangman. Der er også muligheder for at lave regnestykker, hoppe tal og måske hoppe telefonnummer. Den anden hoppeleg er en motorik leg. Det minder lidt om en hinkerude, men i stedet for tal er der silhuetter af hænder og fødder. De silhuetter skifter for hvert hop. Så man skal koordinere sine hænder og fødder fra hop til hop. Så kan du se hvor langt du kan komme i hinkeruden, uden at lave fejl.

  2. juli: Love2Dance - UDSOLGT
  Stenløse Kulturhus. 
  Elsker du at bevæge dig og danse rundt, så er dette lige noget for dig. Vi vil danse til de populære hits som fx mgp sange  og dem der bliver spillet i radioen. Dansene er  for børn mellem 6-9 år. Gratis men kræver tilmelding. Se mere her

  6. juli: Golf for Egedal skolebørn - UDSOLGT
  kl. 9 - 12 i Værebro Golfklub, Damstensvej 1, Stenløse. Kunne du tænke dig at prøve at spille golf ? Vi skal lave en masse sjove golføvelser, blandt andet rundboldgolf. Vi afprøver også mange af de forskellige elementer af golf.
  Gratis men kræver billet - bestil her (billetter fra 29. juni kl. 13.00)

  7. juli - 9. juli: Karate - UDSOLGT
  Stenløse Hallen. Kom og prøv karate i en af Danmarks bedste klubber. Sjov og hård træning med base i karate og selvforsvar.
  Se mere her (9-13 år).
  Se mere her (7 - 8 år).
  Gratis, men kræver billet.

  13. juli: DANS
  Aldersgruppe 5-7 år.
  DCT DANS tilbyder gratis danseundervisning til  børn og unge i Egedal kommune. Du kan f.eks. lære at danse hip hop, showdans, disco og meget mere
  Gratis men kræver billet.
  Se mere her

  15. juli: DANS
  Aldersgruppe 8-12 år.
  DCT DANS tilbyder gratis danseundervisning til  børn og unge i Egedal kommune. Du kan f.eks. lære at danse hip hop, showdans, disco og meget mere. 
  Gratis men kræver billet. Se mere her. 

  28. juli: Sommerhop med dans - AFLYST
  Smørum Bibliotek
  Vi danser koreografier til MGP musik og andre sjove og gode hits. Du er velkommen til at danse med eller uden din voksen. Kom som du er, og i det tøj som du synes - vi danser udendørs med Sang&Rytme ved Nadja Liv - det blir’ sjovt.
  Det er for børn fra 7 til 11 år. Gratis men kræver tilmelding. Se mere her.

  31. juli: Sommerhop med dans -AFLYST
  Ølstykke bibliotek. Fra 7 til 11 år. Vi danser koreografier til MGP musik og andre sjove og gode hits. Du er velkommen til at danse med eller uden din voksen. Kom som du er, og i det tøj som du synes - vi danser udendørs med Sang&Rytme ved Nadja Liv - det bli'r sjovt. Gratis men kræver tilmelding. Se mere her.

  3. august - 6. august: Tenniscamp
  Tennisbanerne i Smørum. Kom og vær med på tenniscamp og lær det fundamentale i tennissportens tegn. Vi tilbyder i år en fire-dages tenniscamp i uge 32 for børn. Pris: 250 kr.
  Se mere og tilmelding her.

  Mandag, 3. august - fredag, 7. august: Bordtennis-camp for 1. - 5. klasse børn
  kl.09. -, kl.15.30, Stengårds skolen kælderen.
  Spiller du allerede bordtennis i SFO eller klub, så er muligheden her for at lære mere om spillet. Du vil få mere at vide og lære om spillet og afprøve megabord samt mørkebordtennis. (uv lys) Gratis men kræver billet (fra 8.7. kl. 12.) Se her:     

  Tirsdag 4. august: Skydning
  kl. 13-17.
  Skydning med Ølstykke Skytteforening.
  Fra 8 år og op. Er du god til at holde koncentrationen og kan du ramme plet når det gælder ?.  Gratis men kræver billet. Bestil her fra 9. juli klokken 12. Se mere her:      

  Tirsdag, 4. august - onsdag 5. august: HOP OG SPRING med Ølstykke Gymnastikforening
  Sted: Bækkegårdsskolen (Hallen)
  Aldersgruppe 6-12 år. Har du lyst til at lære en masse: spring på bane, minitrampolin, stortrampolin og lave lidt rytme/moves til fed musik- så er gymnastikskolen lige noget for dig. Gratis men kræver billet - bestil her.

  Torsdag 6. august: Skydning
  kl. 13-17
  Skydning med Ølstykke Skytteforening.
  Fra 8 år og op. Er du god til at holde koncentrationen og kan du ramme plet når det gælder ? Gratis men kræver billet. Bestil her fra 9. juli.      

  6. august: Love2Dance - UDSOLGT
  Stenløse Kulturhus. 
  Elsker du at bevæge dig og danse rundt, så er dette lige noget for dig. Vi vil danse til de populære hits som fx mgp sange  og dem der bliver spillet i radioen. Dansene er  for børn mellem 6-9 år. Gratis men kræver tilmelding. Se mere her og tilmelding.

 • Street-aktiviteter

  13. juli kl. 19-22, Ungehuset Hampen

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Ungehuset Hampen med nogle fede street-arrangementer. For 13-17 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

  22. juli kl. 19-22, Ungehuset Hampen 

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af graffiti, basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Ungehuset Hampen med nogle fede street-arrangementer. For 13-17 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

  28. juli kl. 13-16, Stengårdens Byggelegeplads

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af graffiti, basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Stengårdens Byggelegeplads med nogle fede street-arrangementer. For 10-16 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

  29. juli kl. 13-16, Fritidsklub Hampen

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Fritidsklub Hampen med nogle fede street-arrangementer. For 10-16 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

  30. juli kl. 13-16, Ganløse Fritidsklub

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Ganløse Fritidsklub med nogle fede street-arrangementer. For 10-16 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

  31. juli kl. 13-16, Sødalen

  Kom og prøv kræfter med street-udgaver af basket, dans og fodbold, når Game Denmark kommer til Ganløse Fritidsklub med nogle fede street-arrangementer. For 10-16 årige. Se mere her. Kræver ikke tilmelding.

   

   

 • Spejder, natur, science og fortid

  30. juni, 1. juli + 7. juli  og 8. juli: Masterchef over bål 
  For 13-17 år. Ungehuset Hampen
  Kunne du tænke dig at bruge noget af sommeren på at lære at lave verdensklasse bålmad? Så har du nu muligheden for at tilmelde dig Ung Egedals sommerferiehold ”Masterchef over bål”. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig

  30. juni: Smag på naturen og fortiden
  Kl. 10-13. Badestedet ved Buresø. Parkeringsplads ved Skovvej/Klokkekildevej, 3550 Slangerup.
  Besøg den fantastiske Naturpark Mølleåen – og bliv klogere på spiselige planter og kulturhistorie i sommerferien. Naturvejleder Kristoffer Schou og Egedal Arkiver og Museum vil i fællesskab tage dig med på en guidet tur, hvor man kan få viden om de mange spiselig planter, der findes i naturen samt tage dig på en tur tilbage i historien og sætte fokus på fortiden og de spor den har sat, man kan se afspejlet i landskabet omkring Buresø. Man vil også få et indblik i den helt unikke natur omkring Buresø, en af de reneste søer i Nordsjælland med sin helt egen badebro (Så hvis vejret er fint, kan du huske badetøjet til en svømmetur bagefter, men dette indgår ikke som en del af arrangementet).
  Målgruppe: 4-10 årige. Begrænset deltagerantal. Det henstilles, at børn er ifølge med voksne, men det er ikke en betingelse. Tilmelding: Gratis men kræver billet.

  2. juli: DTU Science Show.
  Ølstykke Bibliotek.
  Oplev naturvidenskab når det er sjovest. Der er lagt op til et brag af et show med spektakulære eksplosioner farver og forrygende forsøg. Gratis men kræver tilmelding.
  Se mere her

  4. juli: Arkæolog for en dag - UDSOLGT
  Kl. 10.30 – 12. Stuehøj-jættestue, Det grønne område overfor Ahornvej 17, Ølstykke. For 7-12 årige.
  Udgangspunktet for dagen er den flot istandsatte jættestue fra stenalderen: Stuehøj, der er meget ældre end pyramiderne i Ægypten. Få mere at vide om magt og stormænd i stenalderen. Hvorfor er gravhøjene Stuehøj og Møllehøj helt ens: Blev de bygget af den samme? Du får mere at vide om arkæologens arbejde. Hvorfor graver vi oldtidsfund ud, og hvorfor er det vigtigt at bevare vores fælles historie. Du får mulighed for selv at lave ild, som man gjorde i oldtiden. Du får mere at vide om Egedal spændende historie og fortid.Du får mulighed for at blive instrueret i brug af metaldetektor, regler for brug og hvor man må gå med metaldetektor. Gratis men kræver billet. Begrænset deltagerantal. Tilmelding

  1. august: Viking for en dag - UDSOLGT
  kl. 10.30 – 12. Bautastenene ved Dyvelåsen, stien ved Store Gryde 16, Smørum. Målgruppe: 7-12 årige.
  Vidste du, at Sjællands største vikingegravplads lå i Smørum? Hvorfor havde vikingerne ikke horn på deres hjelme? Du får historien om vikingehøvdingen, der blev begravet i Smørum. Kunne man sejle helt til Smørum med vikingeskibe langs Værebro Å. Bliv klogere på historien om vikingerne: Der vil også blive fortalt om landskabet i Værebro Ådal. Du får mere at vide om Egedal spændende historie og fortid. Du får mulighed for at blive instrueret i brug af metaldetektor, regler for brug og hvor man må gå med metaldetektor. Gratis, men kræver billet. Begrænset deltagerantal. Tilmelding

  4. august - 5. august: Spejder for en dag
  Kom med til DDS Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe. Vi skal sove i telt, lave bål. på opgaveløb, tage knivbevis, lave bålmad, sejle i kano og meget mere. Både spejdere og ikke spejdere kan deltage.
  Arrangementet er for børn i alderen 8-11 år. Gratis men kræver tilmelding. Se mere her.

  6. august: Fisketur
  Sted: Simons Put And Take (Vi mødes på Veksø st.)
  Aldersgruppe: 13 til 17 år
  Elsker du at fiske? Og kunne du godt tænke dig at komme med Ung Egedal og måske nogle af dine venner på en hyggelig fisketur til en Put and Take? Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig

  Vild med Natur – Naturtema på biblioteket 
  Ganløse bibliotek: uge 27-32
  Ølstykke Bibliotek: uge 28-29
  Stenløse Bibliotek: uge 30-31
  Smørum Bibliotek. uge 31-32
  Kom forbi biblioteket når det passer jer og bliv klogere på den natur der omgiver os. Quiz, krea og hygge. Gratis - ingen tilmelding.

  Vild med Natur – Naturtema på biblioteket
  Ølstykke Bibliotek: uge 28-29
  Stenløse Bibliotek: uge 30-31
  Smørum Bibliotek. uge 31-32
  Ganløse bibliotek: uge 27-32
  Kom forbi biblioteket når det passer jer og bliv klogere på den natur der omgiver os. Quiz, krea og hygge. Gratis - ingen tilmelding

 • Klatring

  Kom og få en super fed dag i højden, hvor du prøver at klatre på klatretårn i Ølstykke. For 10-16 årige. Erfaring er ikke nødvendig – alle kan deltage. Gratis, men kræver tilmelding. Mødested: Stengårdens Fritidsklub. 

  20. juli kl. 10.30 - ca. 15. Tilmeld dig her.

  27. juli kl. 10.30 - ca. 15. Tilmeld dig her.

  3. august kl. 10.30 - ca. 15. Tilmeld dig her.

   

   

   

   

   

   

 • Klar til skole igen

  30. juni - 6. august Dansk for tosprogede 
  Aldersgruppe: 10-17 år. Stenløse Kulturhus
  Er dansk dit andet sprog? Og vil du gerne bruge sommeren på at blive bedre til dansk? Så skal du melde dig til dette hold, hvor du helt enkelt får et større kendskab til det danske sprog. Læs mere og tilmeld dig herGratis, men tilmelding nødvendig.

  1. juli - 31. juli: Sommersjov med bogstaver, ord og sprog.
  Ølstykke Bibliotek.
  Hele året har jeres børn knoklet med at skrive, læse og lære - alt det gode arbejde skal da ikke gå tabt henover sommeren. Derfor sætter Ølstykke Bibliotek fokus på leg og sprog i hele juli måned.
  For familier med børn i alderen 5-8-år.
  Se mere her. Gratis, ingen tilmelding.

  6. juli – 3. august: Sommerbogklub
  Hver mandag fra kl. 13.00. Stenløse Bibliotek.
  Er du mellem 13-16 år, og elsker du at læse og snakke om bøger? Så er sommerbogklubben helt sikker noget for dig!
  I sommerbogklubben mødes vi hver mandag kl. 13 i ugerne 28-32. Hver uge får du en ny bog, som du får lov at beholde. Hvis du er forhindret i at mødes en enkelt gang, er du bare med via Facetime.
  Har du spørgsmål eller vil du bare gerne tilmeldes, kan du skrive eller ring til Stine på stine.juhl.hall@egekom.dk 7259 7762 eller og Mirma på mia-marie.henriksen@egekom.dk tlf.:72597761
  Der er begrænsede pladser, så ta’ en ven under armen og skyld dig at tilmelde jer. Gratis, men tilmelding er nødvendig.

  7. juli - 6. august: Læseundervisning og Læsecafé i Ølstykke
  Kl. 12.00-14.00 tirsdag og torsdag (der er ikke krav om deltagelse alle gange). Ølstykke Bibliotek.
  Aldersgruppe: 9-16 år
  Har du brug redskaber til at gøre din læsning lettere? Eller vil du gøre din læsning hurtigere? Glemmer du, hvad du har læst, og kunne du bruge et par fif til, hvordan du lettere husker det læste? Eller er det i virkeligheden noget helt andet, som du synes driller, fx når du skal skrive? Så kom og få den individuelle undervisning, når det handler om dansk – og du får oveni købet mulighed for at møde en rigtig forfatter i løbet af sommeren.
  Du får undervisning af kommunens læsekonsulent, og efter undervisningen vil der være lejlighed til at læse med andre unge, der arbejder på biblioteket, som bruger sommerferien på at læse med børn og unge. Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendigt. 

  7. juli - 6. august: Læseundervisning og Læsecafé i Smørum
  Kl. 9.00-11.00 tirsdag og torsdag (der er ikke krav om deltagelse alle gange). Smørum Bibliotek
  Aldersgruppe: 9-16 år
  Har du brug redskaber til at gøre din læsning lettere? Eller vil du gøre din læsning hurtigere? Glemmer du, hvad du har læst, og kunne du bruge et par fif til, hvordan du lettere husker det læste? Eller er det i virkeligheden noget helt andet, som du synes driller, fx når du skal skrive? Så kom og få den individuelle undervisning, når det handler om dansk – og du får oveni købet mulighed for at møde en rigtig forfatter i løbet af sommeren.
  Du får undervisning af kommunens læsekonsulent, og efter undervisningen vil der være lejlighed til at læse med andre unge, der arbejder på biblioteket, som bruger sommerferien på at læse med børn og unge. Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendigt. 

 • Løbehjul på rampe

  Kom og bliv endnu bedre på løbehjul og lær nogle nye tricks sammen med andre unge, der elsker at køre på løbehjul. Vi kaster os bl.a. ud i no foot, drop inn, wipes og 180 mm sammen med dygtige instruktører og afslutter med hygge, pølser & brød. For 10-17 årige. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

  21. juli kl. 9 - 12, Stenløse Fritidsklub. Tilmeld dig her. 

  27. juli kl. 9 -12, Fritidsklub Hampen. Tilmeld dig her. 

  28. juli kl. 9 - 12, Fritidsklub Springbrættet. Tilmeld dig her.

 • Skating

  29. juni: Skating
  Kl. 10 - 15. Stenløse ungdomsklub.
  Aldersgruppe 6-12 år. Brug en sommerdag på at udfordre dig selv på skateboard med masser af sjov og godt samvær med andre skatere.  Gratis men kræver billet kan  rekvireres fra 24.6. kl. 12.00-  27.6.  kl. 12.00 her 

  30. juni: Skating
  kl. 10 - 15. Stenløse ungdomsklub.
  Aldersgruppe 6-12 år. Brug en sommerdag på at udfordre dig selv på skateboard med masser af sjov og godt samvær med andre skatere.  Gratis men kræver billet kan  rekvireres fra 24.6. kl. 12.00-  27.6.  kl. 12.00 her

  1. juli + 2. juli: Skating - UDSOLGT
  Skating banen ved Klub i Stenløse.
  Kom og prøv kræfter med skateboard, rulleskøjter og løbehjul, når L.O.W. Academy besøger Egedal i 2 dage til skateundervisning. Uanset om du aldrig har sat foden i en skatepark, eller om du har erfaring, vil der være mulighed for at lære noget nyt til de to dages undervisning. Aldersgruppe 0 - 9. klasse. Pris: 100 kr. Se mere og tilmelding her.

 • Fjernstyrede racerbiler

  6. juli + 8. juli Fjernstyrede racerbiler (Ungehuset Hampen), for 13-17 år, Stenløse Kulturhus.
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 2 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  8. juli - 10. juli Fjernstyrede racerbiler 
  For 10-17 år. Springbrættet Fritids- og Ungdomsklub.
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 3 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  15. juli -17. juli: Fjernstyrede racerbiler
  For 10-17 år. Stenløse Fritids- og Ungdomsklub
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 3 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  22. juli -24. juli Fjernstyrede racerbiler
  For 10-17 år. Fritidsklubben Hampen
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 3 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  29. juli: Fjernstyrede racerbiler
  For 13-18 år. Ungehuset Hampen
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 1 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  5. august: Fjernstyrede racerbiler 
  For 13-18 år. Ungehuset Hampen
  Elsker du fjernstyret racerbil eller har du lyst til, at prøve kræfter hermed, så deltag i denne 1 dags campe. I 3 forskellige typer udfordringer, skal I nemlig konkurrere om at gennemføre de forskellige baner hurtigst muligt. Efter en indledende træningsrunde, hvor I både skal køre slalom og bakke, stater den egentlige konkurrence. 
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

   

 • Sommerbog og højtlæsning

  12. juni – 22. august: Sommerbogen.
  På Egedals biblioteker. I Sommerbogen gælder det om at læse for sjov og for at være med i lodtrækningen om præmier sponsoreret af de lokale erhvervsdrivende. Alle deltagere modtager, så længe lager haves, en goodiebag ved tilmelding, og når man har læst og lavet challenges, får man en boggave.
  Alle børn fra 6-14 år kan deltage. Gratis, men man skal tilmelde sig på biblioteket. Se mere her.

  22. august: Katrine Bille læser højt
  Kl. 10 på Smørum Bibliotek. Udenfor, hvis vejret er godt ellers i salen. For de 3-8 år og deres forældre.
  Slut sommerferien af sammen med skønne Katrine Bille. Når Katrine Bille læser højt gør hun det med indlevelse, glimt i øjet og entusiasme og man kan ikke undgå at blive opslugt af historien. Katrine Bille er kendt og elsket som vært på ”Lille Nørd, ”Luk op, luk i” og sommer i Ramasjang og det bliver et sjovt og hyggeligt arrangement for hele familien. Se mere her. Gratis men kræver billet via www.egedalbibliotekerne.dk.

   

 • Udstilling og gå på opdagelse

  22.6-28.7 + 3.8-26.8: Kaskelotternes sang
  22. juli -28. juli: Smørum Bibliotek
  3. august - 26. august: Ølstykke bibliotek
  Havet er flyttet ind i biblioteket. Børn og voksne kan sammen opleve Bent Hallers bog “Kaskelotternes Sang” folde sig ud på biblioteket. Udstillingen er en interaktiv installation med figurer, scenografi og lyd. Til udstillingen hører et hæfte med opgaver, aktiviteter og spændende fakta om hvaler. Gratis. Se mere her.

  29.6 – 2.8: Tag på opdagelse i din by
  På alle Egedal bibliotekerne, for alle børn. 
  Kender I de små lokale historiske skatte fra fortiden? Pak madkurven, pump cyklerne og tag hele familien med på tur i det danske sommervejr. De lokale guides, som kan hentes på alle biblioteker, er lavet i samarbejde mellem Egedal bibliotekerne og Historiens Hus i Egedal. Rigtig god tur! Se mere her. Gratis. det er ikke nødvendigt at have billet. 

  29.6 – 9.8: Ta’ med Nomerne på skattejagt
  På Smørum bibliotek.
  En masse bogstaver har gemt sig rundt omkring i børnebiblioteket. Hjælp Nomerne med at fange dem, og find ud af hvilken hemmelighed bogstaverne gemmer. Se mere her.
  Gratis. Det er ikke nødvendigt at have billet

 • Teater, rollespil, brætspil

  13. juli - 17. juli Teatercamp
  For 13-17 år. Stenløse Kulturhus
  Synes du, at teaterverdenen er spændende? Og kunne du godt tænke dig at bruge noget af din sommer på at blive endnu klogere på hele teateruniverset? Så har vi her den helt rigtige sommerferiecamp til dig!
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  14. juli: Teaterworkshop: Den grønne skovheks kommer på besøg 
  Ølstykke bibliotek: Kl. 10.
  Smørum Kulturhus: Kl. 13. 
  Eventyr fortælling og teater workshop for børn fra 4 - 9 år. (varighed: ca. 30 - 40 min.)
  Hurra, vi får besøg af den søde grønne skovheks. Hun er rigtig god til at fortælle eventyr og lave teater med børn.  Hos os vil hun fortælle historien om nattergalen, et dramatisk eventyr af H. C. Andersen. Derefter er der teater workshop, hvor børn kan komme med op på scenen og spille forestillingen Guldlok og de tre bjørne. Alle de børn der har lyst vil få muligheden for at være med i forestillingen. Til sidst vil der desuden være mulighed for at få taget billeder med skovheksen.
  Gratis men kræver billetter til både børn og voksne via www.egedalbibliotekerne.dk. Billetter fra mandag den 27. maj kl 8.

  28. + 29. + 30. juli: Rollespil
  Kom og vær med til spændende Rollespil på det dejlige areal ved Græstedgård. Det foregår i samarbejde med Dragon Factory. Aldersgruppe fra 1. klasse til og med 6. klasse. I landet Delamo, hersker Kong Dagan. Han har hersket i 20 års fred, dog har hans tro troldmand forrådt kongen. Derfor er han draget ud for at samle en hær og overtage kongedømmet. Derfor har Kongen nu kaldt på din hjælp, du er blevet udvalgt af kongen til at kæmpe for ham. Sammen med andre udvalgte soldater skal du ud på et eventyr og forhindre den onde troldmand i at få samlet sin hær.Adresse: Roskildevej 22 B 3650 Ølstykke. Gratis men kræver billet - fås her

  Onsdag, 29. juli Brætspilshygge 7-17 år med DUI - flere ledige pladser
  kl.13.00 - kl.17, DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke.
  Synes du også det er super hyggeligt at spille brætspil, så er dette måske noget for dig. Vi har over 250 brætspil, så vi har helt sikkert også et spil du synes er sjovt.  Kom ned og lær et nyt brætspil, deltg i en af vores turneringer eller spil bare for sjov. Afholdes på Spejderengen. Gratis billetter fra den 9. juli klokken 12 - bestil her.   

  Torsdag, 30. juli Brætspilshygge 14--17 år med DUI. - flere ledige pladser
  kl.18 - kl.22, DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke.
  Synes du også det er super hyggeligt at spille brætspil, så er dette måske noget for dig. Vi har over 250 brætspil, så vi har helt sikkert også et spil du synes er sjovt.  Kom ned og lær et nyt brætspil, deltag i en af vores turneringer eller spil bare for sjov.  Gratis billetter fra den 9. juli klokken 12 - bestil her.   

  Fredag, 31. juli Brætspilshygge 7--17 år med DUI - flere ledige pladser
  kl.13 - kl.17, DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke.
  Synes du også det er super hyggeligt at spille brætspil, så er dette måske noget for dig. Vi har over 250 brætspil, så vi har helt sikkert også et spil du synes er sjovt.  Kom ned og lær et nyt brætspil, deltag i en af vores turneringer eller spil bare for sjov. Gratis billetter fra den 9. juli klokken 12 - bestil her.

  Mandag den 3. august kl. 11.15 til 12.15.
  FAR-BARN-BIBLOLEG: Pippi Langstrømpe i cirkus Smørum for de 5-8 årige med fædre 

  Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer. Balancetricks på cirkushesten, brydekamp med verdens stærkeste mand og fantastiske jonglørkunster. Pippi kan det hele, når hun folder sig ud i manegen. Publikum er vildt begejstrede, men cirkusdirektøren er rasende over, at Pippi overtager hans forestilling. Kom og vær med til at drille cirkusdirektøren og lave sjove cirkuskunster sammen med din far.

  Gratis men kræver billet. Se mere her: Gratis billet til 3. august her

  Mandag den 5. august kl. 11.15 til 12.15.
  FAR-BARN-BIBLOLEG: Pippi Langstrømpe i cirkus Smørum for de 5-8 årige med fædre. Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer. Balancetricks på cirkushesten, brydekamp med verdens stærkeste mand og fantastiske jonglørkunster. Pippi kan det hele, når hun folder sig ud i manegen. Publikum er vildt begejstrede, men cirkusdirektøren er rasende over, at Pippi overtager hans forestilling. Kom og vær med til at drille cirkusdirektøren og lave sjove cirkuskunster sammen med din far.
  Gratis men kræver billet. Se mere her: Gratis billet til 5. august her

   

 • Musik

  Lær at lave elektronisk musik

  Kom og lær at lave elektronisk musik – og hvordan man kan udtrykke sig, koble af og finde frirum ved at lave elektronisk musik. Du kan også prøve kræfter med at være DJ. For 10-17-årige. Det hele foregår på Stengårdens Byggelegeplads kl. 11-15 på følgende fredage: 24. juli,  31. juli og  7. august. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her. 

  28. juli -30. juli: Musikworkshop, Stenløse
  For 13-17 år. Stenløse Kulturhus
  Elsker du at spille, synge eller skrive musik? Og drømmer du om at blive en bedre musiker og/eller sangskriver? Så har vi har den fedeste sommerferieaktivitet til dig! Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig

  4.-6. august: Musikværksted, Smørum - flere ledige pladser
  Kl. 12.30-15.00
  Et musikværksted med plads til fordybelse og hvor man vil få kendskab til hvilke metoder der bruges i og til opbygningen af den elektroniske musik som fylder hitlisterne.
  ALLE kan deltage, både begyndere og øvede. Du vælger selv om du vil deltage en eller flere dage.
  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til:
  Tirsdag d. 4. august her.
  Onsdag d. 5. august her.
  Torsdag d. 6. august her.

  Tirsdag, 4. august: Musik- leg og lær 2-3. klasse - flere ledige pladser
  kl.13 - kl.14.30, Smørum Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her

  Tirsdag, 4. august: Musik- leg og lær 0.-1. klasse - flere ledige pladser
  kl.12 - kl.13, Smørum Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her

  Onsdag, 5. august: Musik- leg og lær 2-3. klasse - flere ledige pladser
  kl.13 - kl.14.30, Stenløse Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

  Onsdag, 5. august: Musik- leg og lær 0.-1. klasse - flere ledige pladser
  kl.12.00 - kl.13, Stenløse Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

  Torsdag, 6. august: Musik- leg og lær 0.-1. klasse - flere ledige pladser
  kl.12 - kl.13, Smørum Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her

  Torsdag, 6. august: Musik- leg og lær 2-3. klasse - flere ledige pladser
  kl.13 - kl.14.30, Smørum Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

  Torsdag, 6. august: Guitar/Ukulele/ Bas
  kl.12 - kl.13, Stenløse Kulturhus.
  Nu har du chancen for at prøve strengeinstrumenter i flere størrelser. På denne workshop vil to af musikskolens lærere vise dig de allerførste tricks på guitar, bas eller ukulele. Gratis billetter fra 8. juli klokken 12 - bestil her

  Torsdag, 6. august: Guitar/Ukulele/ Bas
  kl.13.30 - kl.14.30, Stenløse Kulturhus.
  Nu har du chancen for at prøve strengeinstrumenter i flere størrelser. På denne workshop vil to af musikskolens lærere vise dig de allerførste tricks på guitar, bas eller ukulele. Gratis billetter fra 7. juli klokken 12 - bestil her

  Fredag d. 7. august: Guitar/Ukulele/ Bas
  kl.12 - kl.13, Ung Egedal, Hindbærvangen
  Nu har du chancen for at prøve strengeinstrumenter i flere størrelser. På denne workshop vil to af musikskolens lærere vise dig de allerførste tricks på guitar, bas eller ukulele. Gratis billetter fra 7. juli klokken 12 - bestil her.

  Fredag d. 7. august: Guitar/Ukulele/ Bas
  kl.13.30- kl.14.30, Ung Egedal, Hindbærvangen
  Nu har du chancen for at prøve strengeinstrumenter i flere størrelser. På denne workshop vil to af musikskolens lærere vise dig de allerførste tricks på guitar, bas eller ukulele. Gratis billetter fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

  Fredag, 7. august: Musik- leg og lær 2-3. klasse - flere ledige pladser
  kl.13 - kl.14.30, Stenløse Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her

  Fredag, 7. august: Musik- leg og lær 0.-1. klasse - flere ledige pladser
  kl.12 - kl.13, Stenløse Kulturhus,
  Tag din bedste ven med til musik. Vi skal lave sjove lege med musik og bruge både kroppen, stemmen og hjernen. Måske er det dagen, hvor du vil lære dine allerførst noder og rytmer. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

  12.-14. august: Musikværksted, Smørum - flere ledige pladser
  Kl. 14.30-16.00
  Et musikværksted med plads til fordybelse og hvor man vil få kendskab til hvilke metoder der bruges i og til opbygningen af den elektroniske musik som fylder hitlisterne.
  ALLE kan deltage, både begyndere og øvede. Du vælger selv om du vil deltage en eller flere dage.
  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til:
  Onsdag d. 12. august her.
  Torsdag d. 13. august her.

  19.-20. august: Musikværksted, Smørum - flere ledige pladser
  Kl. 14.30-16.00
  Et musikværksted med plads til fordybelse og hvor man vil få kendskab til hvilke metoder der bruges i og til opbygningen af den elektroniske musik som fylder hitlisterne.
  ALLE kan deltage, både begyndere og øvede. Du vælger selv om du vil deltage en eller flere dage.
  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til:
  Onsdag d. 19. august her.
  Torsdag d. 20. august her.

 • Airtrack – skal du være ny ’flying superkid’?

  Så kom med, når Fritidsklubberne Hampen og Springbrættet sætter gang i deres airtrackbane (oppusetelig springbane). For 10-17-årige. Erfaring er ikke nødvendig – alle kan deltage. Gratis at deltage, men kræver tilmelding.

  21. – 23. juli fra kl. 9.30, Fritidsklubben Hampen. Tilmeld dig her.

  28. – 30. juli fra kl. 9.30, Fritidsklubben Hampen. Tilmeld dig her.

  29. og 30. juli kl. 9.30-12.00, Fritidsklubben Springbrættet. Tilmeld dig her.

  3. og 4. august kl. 9.30-12.00, Fritidsklubben Springbrættet. Tilmeld dig her.

   

   

 • Tanker og følelser

  6. juli Mini-kursus om Frygt og Generthed
  Målgruppe: Kommende 7.-9. klasser. Stenløse Kulturhus.
  Oplever du nogen gange, at du er bange for noget? Eller kan du blive så genert, at det hæmmer dig? Så er dette sommerkursus lige noget for dig.
  Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

  6. august: En formiddag om PigeLiv - foredrag med girltalk.dk
  For 13-18 år. Stenløse Kulturhus
  Er du pige og har du lyst til en formiddag, som både indeholder noget fagligt og socialt? Vi har nemlig stablet et foredra på benene, hvor du kan blive klogere på dig selv og "pige-tanker”. Læs mere og tilmeld dig her. Gratis, men tilmelding nødvendig.

   

 • Krea

  Sommerkrea: Stenmaling
  Ganløse Bibliotek: uge 27-28
  Stenløse Kulturhus: uge 28, uge 32
  Ølstykke Bibliotek: uge 30-31
  Slå jer løs med tuscher og gode ideer for nu står den på stenmaling. Vi har skaffet 4000 sten som I er velkomne til at dekorere og tage med hjem. Kun i betjent åbningstid (gælder ikke Ganløse)
  Gratis adgang. Det er ikke nødvendigt at have billet. Arrangementet er en del af Feriesjov i Egedal.

  30. juni: Spændende fotokursus - UDSOLGT
  Click Fotoforretning Egedal Centre
  Lidt teori og masser af praktik. Lær at tage fede billeder med et rigtigt SLR kamera. Har du ikke selv et kamera, låner du et af os. Der er flotte præmier ved fernisering i august. Pris: 50 kr. Se mere her og tilmelding

  1. juli - Tegn og skriv - tegneserier! - UDSOLGT
  Kan du godt lide at tegne og finde på historier? 
  På workshoppen får vi besøg af to undervisere, der hjælper dig med at blive god til at tegne og fortælle dine helt egne historier - hvordan man tegner dyr, mennesker og rummonstre og alt derimellem; hvordan man sætter ord og talebobler på det hele - så du ender med at have lavet din egen mini-tegneserie i løbet af dagen. Undervisere: Lars-Emil Woetmann (digter) & Carl Johan Sennels (billedkunstner & illustrator). Gratis, men kræver billet. Se mere her.

  Sommerkrea: Blomster og piberensere
  Uge 31-32 på Ganløse Bibliotek. 
  Kom og lav sommerblomster til dig selv og mormor eller farmor eller far eller ... du bestemmer. De visner med garanti ikke. Vi stiller materialer og vejledninger frem. Gratis adgang. Det er ikke nødvendigt at have billet. 

  21. juli: - Smykkeworkshop, 13 – 17 år. Aflyst
  kl.10.00 - kl.12.30, Stenløse Kulturhus.
  Vil du lære at lave sølvsmykker i sommerferien ? Du kan hvis du vil. Kom og vær med på denne workshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, du skal blot have lyst til at gøre dig umage. Gratis billet fra 8. 7, kl.12 - bestil her.    

  Tirsdag, 21. juli: - Smykkeworkshop, 13 – 17 år. Aflyst
  kl.13.30 - kl.16, Stenløse Kulturhus.
  Vil du lære at lave sølvsmykker i sommerferien ? Du kan hvis du vil. Kom og vær med på denne workshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, du skal blot have lyst til at gøre dig umage. Gratis billet fra 8. 7, kl.12. bestil her.         

  Tirsdag, 22. juli: - Smykkeworkshop, 13 – 17 år. Aflyst
  kl.10 - kl.12.30, Stenløse Kulturhus.
  Vil du lære at lave sølvsmykker i sommerferien ? Du kan hvis du vil. Kom og vær med på denne workshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, du skal blot have lyst til at gøre dig umage. Gratis billet fra 8. 7, kl.12 - bestil her.

  Tirsdag, 22. juli: - Smykkeworkshop, 13 – 17 år. Aflyst
  kl.13.30 - kl.16, Stenløse Kulturhus.
  Vil du lære at lave sølvsmykker i sommerferien ? Du kan hvis du vil. Kom og vær med på denne workshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, du skal blot have lyst til at gøre dig umage. Gratis billet fra 8. 7, kl.12 - bestil her.      

  23. juli + 28. juli: Lav en Labyrint af store papkasser
  23. juli: Smørum bibliotek, 28. juli: Ølstykke Bibliotek. Målgruppe 6-13 år. 
  Kl. 9-12: workshop. Husk madpakken. Kl. 12- 15: åbent hus.
  Kom og hjælp os med at bygge en labyrint, hus eller hule. Når det er bygget kan du lege i det.
  Hugo Grønlund fra HUBU.dk bygger labyrinter og legehuse med dig og din familie. Kom og oplev hvor nemt det er, når store papkasser sættes sammen med HUBUs fikse system. Der bygges i løbet af formiddagen. Deltagelse i workshop kræver billet (om eftermiddagen er der åbent for alle, som har lyst til at komme forbi, og gå på opdagelse i en verden af pap). Gratis billetter via www.egedalbibliotekerne.dk.

  24.juli - Tegn og skriv - tegneserier! – EKSTRA
  Kan du godt lide at tegne og finde på historier? På workshoppen får vi besøg af to undervisere, der hjælper dig med at blive god til at tegne og fortælle dine helt egne historier - hvordan man tegner dyr, mennesker og rummonstre og alt derimellem; hvordan man sætter ord og talebobler på det hele - så du ender med at have lavet din egen mini-tegneserie i løbet af dagen. Undervisere: Lars-Emil Woetmann (digter) & Carl Johan Sennels (billedkunstner & illustrator).
  Gratis, men kræver billet. Se mere her.

  Fra tirsdag den 28.juli til torsdag den 30.juli fra kl. 10-14.30 alle dage. Workshop for unge i Sumi-e - japansk tuschmaling
  ”Workshop for unge i Sumi-e - japansk tuschmaling” for unge mennesker fra 13 år. Workshoppen strækker sig over tre dage, Sumi-e er japansk tuschmaling - den japanske traditions enkle udtryksmåde. Underviseren Sumiko Knudsen vil vejlede jer individuelt. Vi stiller alle materialer til rådighed.

  Gratis men kræver billet. Se mere her: Gratis billet til dagene her

  Onsdag, 5. august: You Tube værksted 12-17 år - flere ledige pladser
  kl.13. - kl.17, DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke,
  Vil du lære lidt om hvordan man laver de gode video vinkler, den bedste lyd og sætter et lille You Tube indslag sammen på mobiltlf. Billetter gratis fra 8. juli klokken 12 her.    

  Torsdag, 6. august: -Tegning og stop-motion Fra 7 år
  kl.12.00 - kl.14.30, Stenløse Kulturhus.
  Brug din fantasi og alle dine kreative evner . Du lærer at lave din helt egen lille tegnefilmproduktion på I pad. Filmens handling/plot fastlægges,  figurer tegnes, filmen "skydes" og redigeres. Gratis billetter fra 8. juli klokken - bestil her.    

  Torsdag, 6. august: You Tube værksted 12-17 år- flere ledige pladser
  kl.13. - kl.17, DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke,
  Vil du lære lidt om hvordan man laver de gode video vinkler, den bedste lyd og sætter et lille You Tube indslag sammen på mobiltlf.  Gratis billetter fra 8. juli klokken 12 - bestil her.  

  Fredag, 7. august: -Tegning og stop-motion Fra 7 år
  kl.12.00 - kl.14.30, Stenløse Kulturhus.
  Brug din fantasi og alle dine kreative evner . Du lærer at lave din helt egen lille tegnefilmproduktion på I pad. Filmens handling/plot fastlægges,  figurer tegnes, filmen "skydes" og redigeres. Gratis billetter fra 8. juli klokken 12 - bestil her.

 • Film

  Gratis film:
  Se hemmelige film om superhelte, action eller kærlighed for unge over 11 år. Alle filmene viser kl. 13. OBS! Alle filmene vises på engelsk med dansk tekst. Der serveres popcorn og juice til forestillingerne. Gratis, men kræver billet. Hentes her.
  Smørum kulturhussalen: Tors. d. 2. juli, man. d. 6. juli, ons. d. 8 juli, tors. d. 16. juli, man. d. 20 juli.
  Ølstykke Bibliotek, salen: Tirs. d. 7. juli, tors. d. 9. juli, man. d. 13 juli, ons. d. 15 juli, tirs. d. 21 juli.

  29. juni: Gratis film og popcorn - UDSOLGT
  Kl. 10 på Ølstykke bibliotek.
  Målgruppe 7 til 13 år.
  Vi viser en tegnefilm om 2 venner, den store blå Sulley og enøjede Mike som arbejder på en fabrik, som laver energi ved at skræmme børn.  En dag kommer der et barn...
  Se mere her. Gratis

  30. juni: Gratis film og popcorn
  Kl. 10 - 12 i Smørum kulturhus.
  Målgruppe: 7 til 13 år. 
  Vi viser en tegnefilm, der foregår i istiden. Tre umage venner: en sabeltiger, et dovendyr og en mammut finder et menneskeligt spædbarn, som de prøver at bringe tilbage til hans familie. Filmen vises med dansk tale og anbefales fra 7 år og op. 
  Se mere her. Gratis, men kræver billet.

  7. juli: Gratis film og popcorn
  Kl. 10 i Smørum kulturhus.
  Målgruppe 7 til 13 år: Tegnefilm; 2 venner, den store blå Sulley og enøjede Mike som arbejder på en fabrik, som laver energi ved at skræmme børn.  En dag kommer der et barn ved en fejltagelse tilbage til fabrikken og de 2 venner får travlt med at få hende tilbage til hendes eget hjem. Filmen vises med dansk tale og anbefales fra 7 år og op. Se mere her. Gratis, men kræver billet.

  9. juli: Gratis film og popcorn
  Kl. 10 på Ølstykke bibliotek.
  Målgruppe 7 til 13 år. Tegnefilm der foregår i istiden. Tre umage venner: en sabeltiger, et dovendyr og en mammut finder et menneskeligt spædbarn, som de prøver at bringe tilbage til hans familie. Se mere her. Gratis men kræver billet. 

  15. juli + 23. juli: Gratis film og popcorn 
  15.juli kl. 10 i Smørum Kulturhus.
  23. juli kl. 10, Ølstykke Bibliotekssalen.
  Målgruppe 7 - 13 år
  Vi viser en fantastisk fortælling om en modig teenagepige, der sætter sejl mod en dristig mission for at redde hendes folk. Undervejs møder pigen den engang så mægtige halvgud Maui, og sammen krydser de havet på et sjovt og actionfyldt eventyr. En film fyldt med hjerte og humor.
  Gratis men kræver billet via www.egedalbibliotekerne.dk

  16. juli + 22. juli: Gratis film og popcorn
  16. juli kl. 10  i Ølstykke bibliotekssalen
  22. juli kl. 10 i Smørum Kulturhus
  Målgruppe 7 - 13 år
  I en af Paris’ fineste restauranter bor Remy, en ambitiøs rotte, der, til forskel fra andre rotter, hader skrald. Remy drømmer i stedet om at blive en berømt fransk stjernekok, så han er splittet mellem familiens forventninger om et liv i kloakkerne og at følge sine egne drømme. Da han møder køkkendrengen Linquini beynder en række ting at ske, som fuldkommen vender op og ned på hele Paris!
  Gratis, men kræver billet via www.egedalbibliotekerne.dk

  29. juli + 6. august: Gratis film og popcorn
  29. juli kl. 10 i Smørum Kulturhus.
  6. august kl. 10 i Ølstykke bibliotekssalen
  Målgruppe 7 -13 år.
  Vi viser et magisk eventyr: Da den flotte men selvoptagede prins rammes af en forbandelse, forvandles han til et udyr med et udseende så skræmmende at ingen længere tør møde ham. Den eneste måde at bryde forbandelsen på er ved at finde nogen som kan elske ham for den han er –men hvem kan elske et udyr? Men helt tilfældigt havner den smukke Belle på slottet, hvor lysestagen Lumiere, Uret Kloksworth og alle de andre fortryllede ting gør alt for at romancen skal begynde at spire.
  Gratis men kræver billet via www.egedalbibliotekerne.dk.

  30. juli + 5. august: Gratis film og popcorn
  30. juli, kl 10 i Ølstykke bibliotekssalen,
  5. august, kl 10 i Smørum Kulturhus.
  Målgruppe 7-13 år.
  I denne film om dinosaurernes verden, møder vi apatosauren Arlo og hans usædvanlige menneskeven, Tot. På sin rejse gennem et barsk og mystisk landskab, lærer Arlo at se sin frygt i øjnene, og opdager hvor meget han faktisk kan klare. Gratis men kræver billet via www.egedalbibliotekerne.dk.

   

 • Flødebollekurser

  4. august: Flødebollekursus - UDSOLGT
  Kl.11.00 - kl.13.30 på Bækkegårdsskolen.
  Alle børn får på kurset lov at lave flødeboller helt fra bunden og pynte dem til sidst. Børnene får deres flødeboller med hjem
  Se mere her og tilmelding.
  Pris: 100 kr

  4. august: Flødebolle kursus - få ledige pladser
  kl.15.00 - kl.17.30. Bækkegårdsskolen.
  Alle børn får på kurset lov at lave flødeboller helt fra bunden og pynte dem til sidst. Børnene får deres flødeboller med hjem. Pris 100 kr. Billetter kan købes fra 23.juni klokken 8.00 her. (fra onsdag, 24. juni 2020, kl. 12. - mandag, 3. august, kl. 12.)

   

 • Youtube værksted

  Youtube værksted for 12-17 årige - mange ledige pladser
  STED: DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke, Udlejrevej 9B, 3650 Ølstykke.

  TID: Onsdag den 5. august 2020, kl. 13 - 17. 

  Tilmeld dig gratis her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/6b4ysu0myk Gratis billetter fra ons. 8.7.20.

  Arrangør: Kultur og Fritid Egedal Kommune. 

  Youtube værksted for 12-17 årige - mange ledige pladser
  STED: DUI hytten på Spejderengen i Ølstykke, Udlejrevej 9B, 3650 Ølstykke.

  TID: Torsdag den 6. august 2020, kl. 13 -17.

  Tilmeld dig gratis her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/m2ctcl9pig

  Gratis billetter fra ons. 8.7.20
  Arrangør: Kultur og Fritid Egedal Kommune.

 • Trylleshow og workshop

  5. august - Trylleshow og workshop, Stenløse fritidsklub
  For 10-17-årige
  Kom og oplev en dag i magiens verden - vi får besøg af ikke mindre end den prisvindende Malthe Brag.
  Vi starter kl 10 med ½ times show og efterfølgende er der små 3 timers workshop med masser af muligheder for at lærer nogle tricks.
  Alle deltagere for at sæt tryllekort som minde og til brug ved workshoppen
  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her.

  6. august - Trylleshow og workshop, Fritidsklubben Hampen
  For 10-17-årige
  Kom og oplev en dag i magiens verden - vi får besøg af ikke mindre end den prisvindende Malthe Brag.
  Vi starter kl 10 med ½ times show og efterfølgende er der små 3 timers workshop med masser af muligheder for at lærer nogle tricks.
  Alle deltagere for at sæt tryllekort som minde og til brug ved workshoppen
  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her.

   

 

OM FERIESJOV

Egedal Kommunes Kultur- og Fritidsafdeling laver - i samarbejde med Arkiv og Museum, Bibliotekerne, og Ølstykke Svømmehal - Feriesjov for Egedal Skolebørn.

Det foregår i ugerne: 7 (vinterferien) 27-32 (Sommerferie) og 42 (Efterårsferien).


Hvem kan deltage?
Feriesjov er for dig, der er mellem 5-17 år og som enten bor i Egedal Kommune, går i skole i Egedal Kommune eller er skoleelev med en anden tilknytning til kommunen.

Der vil komme nærmere information om tilmelding og de enkelte aktiviteter før hver skoleferie.

Interesserede Foreninger eller Erhvervsliv skal venligst udfylde skemaet ”Tilmelding til Feriesjov for skolebørn i Egedal” Skema findes i bunden under relevante links.

Skemaet sendes til kulturogfritid@egekom.dk


Behandling af dine persondataoplysninger:
Tilmeldingslister med oplysning om navn og telefonnummer videresendes til underviser/instruktør. Læs mere om Egedal Kommunes behandling af dine persondataoplysninger her: https://www.egedalkommune.dk/kommune/om-egedal-kommune/persondata/persondata-i-center-for-by-kultur-og-borgerservice/generelt/

 

Kontakt

Kultur og fritid

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kulturogfritid@egekom.dk
Tlf.: 7259 8003

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12