Ny borger

Som borger i Egedal er du sikret gode rammer om din hverdag. Faktisk er det vores ambition at skabe rammerne om verdens bedste hverdag. Det betyder, at Byrådet har et konstant politisk fokus på f.eks. at skabe gode institutioner, skoler med høj trivsel og faglighed samt en hjemmepleje og plejehjem med en høj grad af tryghed.

Ny borger
Receptionen i Borgerservice

Borgerrådgivning

Oplever du fejl i sagsbehandlingen eller er i tvivl om, hvad du skal gøre kan du henvende dig til borgerrådgiveren.

Print af EAN liste og en pen

EAN-, CVR-, SE- og P-numre

Her finder du Egedal Kommunes CVR, P- og EAN-numre.

Ledige stillinger i Egedal Kommune

Søger du job hos Egedal Kommune, kan du se vores ledige stillinger her og du kan få besked, når der er ledige stillinger.

Ledige stillinger i Egedal Kommune
Regnemaskine på skrivebord

Egedal Kommunes økonomi

Der er flere faktorer, der rammesætter kommunens økonomi, såsom befolkningens sammensætning, ledigheden og de aftaler kommunerne indgår med regeringen.

Budget 2019

Egedal Kommunes budget for 2019 er noget anderledes end det plejer. Som en del af budgettet indgår nemlig en spændende nyskabelse i form af en 10-årig investeringsplan.

Børn cykler

Egedal Kommunes vision

Hverdag og fællesskab i bevægelse: Visionen for fremtidens Egedal er formuleret i fællesskab mellem borgere, erhvervsliv, foreningsliv og kommunen på flere dialogmøder i 2015.

Adresser og åbningstider

Der er i Egedal Kommune åbent for telefonisk og personlig betjening på alle hverdage på telefon 7259 6000. Undtagen 1. maj, 31. maj - dagen efter Kr. Himmelfart -, 5. juni - Grundlovsdag samt mellem jul og nytår.

Adresser og åbningstider
Direktionen, Foto Hanne Loop

Direktion

Egedal Kommunes Direktion består af tre medlemmer, der er hovedansvarlig for forskellige store områder.

Egedal Kommunes organisation

Kommunens organisering

Egedal Kommune har omstruktureret sin organisation for at gøre kommunen parat til fremtiden, få styrket kulturen og sætte borgeren mere i centrum.

Seneste nyt

Karsten.Søndergaard.Insekthotel
Nyhed

Er du med på en vild udfordring?

Kampagnen Vild med Egedal sætter fokus på, hvordan vi sammen skaber mere biodiversitet i Egedal Kommune: Hjemme og på offentlige arealer. Tag havehand…

Strandstol
Nyhed

Digitale-dialogmøder: Helhedsplan for Ølstykke Stationsby

Helhedsplanen er en maggi-terning af borgerinddragelse og byrumsforsøg og er netop blevet vedtaget af Egedal Byråd. Forude ligger mere borgerinddragel…

Christine Brochdorf
Nyhed

Egedals ledere har fået flotte karakterer af borgere og politikere

Egedal Kommune gennemførte en ledelsesevaluering i slutningen af 2020. Som noget helt nyt fik borgere og politikere mulighed for at være med til at vu…

Restaffald aflæsses på affaldsforbrændingen
Nyhed

Frustrerede borgere har ikke fået tømt skraldespanden

Flere borgere har henvendt sig til kommunen, da de ikke har fået tømt deres skraldespand. Derfor melder kommunen nu ud, at alt er som det skal være, m…

Råge Koloni Billed
Nyhed

Regulering af voksne rågefugle

Fra d. 15. januar og frem til 15. marts 2021 foretager lokale jægere fra Jægerråd Egedal på vegne af Egedal Kommune regulering af voksne rågefugle.

Ballerup testcenter
Nyhed

NU: Mobilt testcenter i Egedal Kommune

Der er i dag og i morgen igen mobilt testcenter i Ølstykke og Smørum.