Ny borger

Som borger i Egedal er du sikret gode rammer om din hverdag. Faktisk er det vores ambition at skabe rammerne om verdens bedste hverdag. Det betyder, at Byrådet har et konstant politisk fokus på f.eks. at skabe gode institutioner, skoler med høj trivsel og faglighed samt en hjemmepleje og plejehjem med en høj grad af tryghed.

Ny borger
Receptionen i Borgerservice

Borgerrådgivning

Oplever du fejl i sagsbehandlingen eller er i tvivl om, hvad du skal gøre kan du henvende dig til borgerrådgiveren.

Print af EAN liste og en pen

EAN-, CVR-, SE- og P-numre

Her finder du Egedal Kommunes CVR, P- og EAN-numre.

Ledige stillinger i Egedal Kommune

Søger du job hos Egedal Kommune, kan du se vores ledige stillinger her og du kan få besked, når der er ledige stillinger.

Ledige stillinger i Egedal Kommune
Regnemaskine på skrivebord

Egedal Kommunes økonomi

Der er flere faktorer, der rammesætter kommunens økonomi, såsom befolkningens sammensætning, ledigheden og de aftaler kommunerne indgår med regeringen.

Budget 2019

Egedal Kommunes budget for 2019 er noget anderledes end det plejer. Som en del af budgettet indgår nemlig en spændende nyskabelse i form af en 10-årig investeringsplan.

Børn cykler

Egedal Kommunes vision

Hverdag og fællesskab i bevægelse: Visionen for fremtidens Egedal er formuleret i fællesskab mellem borgere, erhvervsliv, foreningsliv og kommunen på flere dialogmøder i 2015.

Adresser og åbningstider

Der er i Egedal Kommune åbent for telefonisk og personlig betjening på alle hverdage på telefon 7259 6000. Undtagen 1. maj, 31. maj - dagen efter Kr. Himmelfart -, 5. juni - Grundlovsdag samt mellem jul og nytår.

Adresser og åbningstider
Direktionen, Foto Hanne Loop

Direktion

Egedal Kommunes direktion består af tre medlemmer, der tilsammen fungerer som bindeled mellem politik og administration.

Kommunens organisering

Egedal Kommune har omstruktureret sin organisation for at gøre kommunen parat til fremtiden, få styrket kulturen og sætte borgeren mere i centrum.

Centerchefer i Egedal

Centerchefer

Centercheferne i Egedal Kommune

Seneste nyt

Forflytning
Nyhed

Akut behov for hjælpende hænder

Den kommende tid søger vi akut seniorer og pensionister, ja alle over 18 år, til at hjælpe med på vores plejecentre grundet coronasituationen. De skal…

Gruppebillede Fin
Nyhed

Møde i Byrådet den 26. januar 2022

Byrådet har møde den 26. januar 2022, klokken 18.00, i byrådssalen på Egedal Rådhus, Dronning Dagmars vej 200, 3650 Ølstykke. Overværelse af byrådsmø…

Kildedal Nord
Nyhed

40 gode forslag om Kildedal Nord

Fristen for indsendelse af ideer og forslag til idekonkurrencen om Kildedal kommune er nu udløbet og der er modtaget mange gode forslag fra både borge…

Skulptur foran rådhus indgang - Dannebro spejlet i et vindue
Nyhed

Invitation til opgave- og udbudsbasar 2022

Vil du være leverandør til Egedal Kommune? Så kom med til vores virtuelle opgave- og udbudsbasar torsdag den 20. januar.

Nyhed

Regulering af voksne råger

Regulering af voksne råger pågår fra 15. januar og 2 måneder frem.

Skenkelsø
Nyhed

Egedal Bibliotekerne sætter litteratur til vores natur

Egedal Bibliotekerne får 294.500 kr fra Kulturstyrelsen til et nyt spændende lydprojekt, der skal sætte gang i både benene og poesien hos store og små…