Ny borger

Som borger i Egedal er du sikret gode rammer om din hverdag. Faktisk er det vores ambition at skabe rammerne om verdens bedste hverdag. Det betyder, at Byrådet har et konstant politisk fokus på f.eks. at skabe gode institutioner, skoler med høj trivsel og faglighed samt en hjemmepleje og plejehjem med en høj grad af tryghed.

Ny borger
Receptionen i Borgerservice

Borgerrådgivning

Oplever du fejl i sagsbehandlingen eller er i tvivl om, hvad du skal gøre kan du henvende dig til borgerrådgiveren.

Print af EAN liste og en pen

EAN-, CVR-, SE- og P-numre

Her finder du Egedal Kommunes CVR, P- og EAN-numre.

Ledige stillinger i Egedal Kommune

Søger du job hos Egedal Kommune, kan du se vores ledige stillinger her og du kan få besked, når der er ledige stillinger.

Ledige stillinger i Egedal Kommune
Regnemaskine på skrivebord

Egedal Kommunes økonomi

Der er flere faktorer, der rammesætter kommunens økonomi, såsom befolkningens sammensætning, ledigheden og de aftaler kommunerne indgår med regeringen.

Budget 2019

Egedal Kommunes budget for 2019 er noget anderledes end det plejer. Som en del af budgettet indgår nemlig en spændende nyskabelse i form af en 10-årig investeringsplan.

Børn cykler

Egedal Kommunes vision

Hverdag og fællesskab i bevægelse: Visionen for fremtidens Egedal er formuleret i fællesskab mellem borgere, erhvervsliv, foreningsliv og kommunen på flere dialogmøder i 2015.

Adresser og åbningstider

Der er i Egedal Kommune åbent for telefonisk og personlig betjening på alle hverdage på telefon 7259 6000. Undtagen 1. maj, 31. maj - dagen efter Kr. Himmelfart -, 5. juni - Grundlovsdag samt mellem jul og nytår.

Adresser og åbningstider
Direktionen, Foto Hanne Loop

Direktion

Kommunens organisering

Egedal Kommune har borgeren i centrum for al opgaveløsning.

Centerchefer i Egedal

Centerchefer

Centercheferne i Egedal Kommune

Seneste nyt

Byråd 2022-2025
Nyhed

Møde i Byrådet den 30. november 2022

Byrådet har møde den 30. november 2022, klokken 18.00, i byrådssalen på Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Billedet af mad- og drikkekartoner illustrerer en af de ti typer affald, som borgerne i Egedal nu får beholdere til, så vi kan genanvende mere affald.
Nyhed

Affaldssorteringen udvides i Egedal Kommune

Alle borgere i Danmark skal sortere i 10 typer affald derhjemme - også i Egedal Kommune. I sommeren 2022 fik vi i Egedal leveret en ny beholder til ma…

Det er nogle år siden, der sidst har været julemarked på Skenkelsø Mølle. Men nu er det tilbage, og her kan man komme og lave årets juledekorationer. Foto: Preben Christensen
Nyhed

Julemarkedet er tilbage: Julen synges ind på Skenkelsø Mølle

Skenkelsø Mølle trækker for alvor i juletøjet, når møllens frivillige den 3. december afholder det traditionsrige julemarked. Og i julens ånd er en sæ…

Udsatte
Nyhed

Åbent UdsatteNetværk

Vores Udsattenetværk inviterer borgere i udsatte positioner til at deltage på et netværksmøde 7. december. Her kan borgere og pårørende, i et ligeværd…

Vest
Nyhed

Borgermøde om varmeplanlægningen i Egedal

Log på det digitale borgermøde torsdag den 24. november kl 19 - og hør om grønne varmeløsninger, fjernvarme og energirenovering.

Ledninger
Nyhed

Ny strøm til Ølstykke Idrætsområde betyder lukning i uge 50

Vi udbygger Ølstykke Idrætsområde med flere idrætsfaciliteter. Området skal derfor have ny hoved-eltavle som giver mere og tilstrækkelig strøm til omr…