Tandplejen tilrettelægger nemlig nu åbningstider og telefonkonsultationer til forældre med små børn ud fra disses behov for åbningstider og medarbejdernes behov for større fleksibilitet, når der laves vagtskemaer og arbejdes hjemmefra. Tandplejen blev i den forbindelse, som en ud af fem hverdagsinnovationer, nomineret til Center for Offentlig Innovations 'Publikumsprisen 2021', som er den ene af to nationale innovationspriser for den offentlige sektor.

- Vi kan tilrettelægge vores arbejdstid, så de som ikke har små børn, møder tidligt - det betyder, at man ”flyver” gennem morgentrafikken, nogle dage arbejder vi længere, til gengæld går vi en time tidligere hjem om fredagen. Det er populært. Det, som nogle af os arbejder ekstra, ”spares” op og veksles til frihed og rejser, forklarer leder af tandplejen og overtandlæge Margit Ryberg.

- Vi mener det, når vi siger, at vi vil have verdens bedste hverdag for borgerne og en fleksibel arbejdsplads for medarbejderne. På den her måde kan borgerne få ordnet tænder om morgenen, samtidig med at samtalerne med klienterne, kan ordnes hjemme fra sofaen. Det er genialt tænkt af medarbejderne i Tandplejen, siger kommunaldirektør, Christine Brochdorf.

Læs mere om Tandplejen og de øvrige nominerede til Publikumsprisen her.

Børnetandplejen nomineret til innovationspris
Børnetandplejen nomineret til innovationspris

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kommunikation@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Uden for almindelig telefontid kontakt:

Pressekonsulent
Christian Frederik Mortensen
E-mail: Christian.Mortensen@egekom.dk

Tlf: 7259 6442

HR- og kommunikationschef
Henrik Skovdal
E-mail: Henrik.Skovdal@egekom.dk
Tlf: 2016 6977