Har du lyst til at gøre en forskel for andre med din viden om mad og mennesker – så bliv ernæringsassistent i Egedal Kommunes Madservice

Ernæringsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse der veksler mellem skole- og praktikophold.

Elev i Egedal Madservice

Som elev får du mulighed for at gøre en forskel for vores ældre borgere i kommunen. Egedal Madservice er et storkøkken der producerer køle-vakuum-mad til ca. 270 borgere hver dag.

Her vil du blive en del af en travl hverdag, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med forskellige diæter, tilberedningsformer og meget mere. Vi sætter altid borgerne i centrum, hvilket betyder at vi hele tiden skal tænke nyt og at vi har mange undtagelser. Du bliver derfor godt rustet til at tænke selvstændigt, løsningsorienteret og bliver handlekraftig, da du skal have mange bolde i luften på en gang.

Under din uddannelse hos os, vil du komme rundt i hele køkkenet og vil naturligvis også blive introduceret til de administrative opgaver i forbindelse med køkkendriften. Her skal du arbejde med alt lige fra menuplanlægning, valgmenuer, kørelister, pakkeri, Master Cater, indkøb, egenkontrol mm.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om en elevplads hos Egedal Kommunes Madservice kan du kontakte Teamleder Ida Byrgiel

Tlf: 72 59 74 75
Mail: Ida.Byrgiel@egekom.dk

 

Kontakt

Sundhed og omsorg

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf.: 7259 6000

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-12