I Egedal Kommune får du en bred - og afvekslende kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller økonomi.

Uddannelsen tager op til 2 år og veksler mellem skoleperioder på Niels Brock i København og praktik hos os. Du vil få indblik i mange forskellige arbejdsområder og kommer til at prøve kræfter med en god veksling mellem administrative- praktiske - og udviklingsmæssige opgaver. 

Som økonomielev får du indsigt i en stor organisations økonomiske opbygning og et indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaver - herunder budgetopfølgning og økonomistyring. 

Vi tilbyder en uddannelse, hvor der er rum for læring, og som tager udgangspunkt i dine ønsker for fremtiden, og vi tilrettelægger uddannelsen med afsæt i de fagområder, der særligt interesserer dig. 

Som elev hos os vil du indgå i teams med kollegaer, der gerne vil hjælpe dig på vej med din læring, og du bliver del af et stærkt elevnetværk, der støtter hinanden fagligt og socialt.  

Vores fysiske rammer er et moderne og lyst rådhus.  

Vil du være elev hos os? 

Vi ansætter kontorelever hvert år med start per 1. september. Stillingsopslag finder du på vores hjemmeside i januar/februar måned under ledige stillinger. Vi modtager kun ansøgninger i den periode, hvor vi søger efter dem.

Ansøgningsfristen er som regel i februar/marts måned, hvorefter vi afholder samtaler. 
For at kunne komme i betragtning, skal du som minimum opfylde nedenstående krav:
  • EUX kontorlinje
  • HHX 
  • STX/HTX/HF + 5 ugers EUS
  • HG2/HGS/HGV med adgang til specialet offentlig administration
Hvis du fylder 25 år inden dit grundforløbs påbegyndelse, skal du ligeledes medsende en realkompetencevurdering. Kontakt Niels Brock hvis du er i tvivl.
Færdiguddannede Kontorassistenter 2023

Fejring af de færdiguddannede kontorassistenter

De netop færdiguddannede kontorassistenter i Egedal Kommune blev i denne uge fejret med flotte taler, blomster og klapsalver fra de mange fremmødte fa…

De færdiguddannede kontorelever bliver fejret af mange familier og kollegaer.

Eleverne bliver i Egedal

I dag har der været reception for fem kontorassistenter, som er blevet uddannet på rådhuset i Egedal. Rådhuset lagde da også rammer til fejringen af d…

Kontakt

HR

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: hr@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12