Samtidig ønsker vi at fremme og understøtte arbejdsglæden i kommunen med motionstilbud, tilknyttet fysioterapeut og personalegoder af forskellig art.

Motionstilbud

Her arrangeres forskellige motionsevents bla. det traditionsrige Egekomløb. Alle medarbejdere kan gratis benytte Sundhedscentrets motions/fitness-rum. Kommunen har også sin egen motionsforening, hvor der tilbydes forskellige motionshold. 
Egedal Kommune er desuden en røgfri arbejdsplads - og der tilbydes hjælp til dem, der ønsker helt at stoppe. 

Leje af sommerhuse

Egedal Kommunes feriefond har flere sommerhuse, der kan lejes af alle ansatte i kommunen. Husene ligger i Berlin, Marienlyst på Falster, samt ved Rørvig og Ellinge Lyng i Nordsjælland. I højsæsonen trækkes der lod mellem medarbejderne, og resten af året er der god mulighed for billige ferier eller forlængede weekender. De ansatte kan ansøge og læse mere om dette på kommunens intranet.

Kunstforening og personaleforening

Egedal Kommune støtter i øvrigt et kunstudvalg og en personaleforening, med henholdsvis indkøb af anerkendt kunst, der udstilles på forskellige arbejdspladser i kommunen og tilskud til flere årlige fester og sociale arrangementer.

Lokalt har Egedal kommune indgået rabatordninger med fitnesscentre for at stille sunde fordele til rådighed overfor medarbejderne.

Kontakt

HR

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: hr@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12