Vicky Holst Rasmussen Hvid Bg
Vicky Holst Rasmussen

Du og din familie er velkomne til at komme og hilse på jeres borgmester sammen med andre nye egedalborgere til et helt særligt "Velkomstmøde" i byrådssalen på Egedal Rådhus.

En eftermiddag hvor I hører lidt om den kommune og det lokalområde I er flyttet til. Programmet er fra 17 til 18 hvor vi fortæller om Egedals historie, de mange bysamfund, den politiske sammensætning, mulighederne for at få indflydelse, kulturelle arrangementer og meget mere. Vi serverer også lidt at spise og drikke - snacks af lokale råvarer, og så får alle en velkomstpakke med sig hjem.

"Velkomstpakken"

Pakken er et symbolsk grundlag for en god tilknytning til dit nye lokalområde, og indeholder bl.a. en særlig Egedal-frøblanding du kan så i dit nye hjem, en malebog over lokale attraktioner, fribilletter til svømning, og forskellige aktuelle arrangementer. 

Plads til børn

Børn er mere end velkomne. Byrådssalen er stor, og hele det ene hjørne er lavet til "børnestation" hvor dine børn kan lege, male eller så karse mens du hører om Egedal. 

Se næste ledige dato her

Tilmeld dig og din familie et velkomstmøde når det passer ind i jeres hverdag. Vi holder velkomstmødet 4 gange årligt. Se datoerne for velkomstmøder i vores bookingsystem PLACE2BOOK.

 

Børnehjørne
Egedalbl.Nektar.
Egebaby

Kontakt

Borgmestersekretariatet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: borgmestersekretariatet@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12 - Kun telefonisk henvendelse

Del: