Er du ledig, kan du henvende dig i Jobcenter Egedal og få hjælp til at finde et arbejde.

Jobcenteret kan hjælpe dig med at komme tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du har mistet arbejdet eller er langtidssygemeldt.

Vi planlægger dit forløb ud fra din situation for at hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt.

Vores mål

• At de ledige skal have job eller uddannelse hurtigst muligt
  • At virksomhederne får den arbejdskraft, de efterspørger
  • At sygemeldte kan vende tilbage til jobbet så hurtigt som muligt

Afdelinger

Center for Arbejdsmarked og Ydelse har to afdelinger, der hjælper på forskellige områder.

• Arbejdsmarkedsafdelingen (A-kasse, dagpenge, sygedagpenge under 52 uger, fleksjob, EGU elever, administration)
  • Aktivafdelingen (kontanthjælp, uddannelseshjælp, integration, beskæftigelsesprojekt, sygedagpenge over 52 uger, virksomhedskontakt, jobafklaring, ressourceforløb og modtagelse)
  • Socialfagligt team

Arbejdsmarked og Ydelse - Jobcenteret