Kig forbi borgmesterens pop-up kontor

Har du en ide, et problem, eller undrer du dig måske over noget, der handler om din hverdag i kommunen? Så kig forbi til en snak på borgmesterens pop-up kontor.

Borgmester Karsten Søndergaard vil i løbet af det kommende år åbne pop-up kontor for en dag på ti forskellige steder i Egedals lokalsamfund. Pop-up kontoret skal gøre det nemt for dig at komme i dialog med kommunen, der hvor du har din hverdag. Du behøver ikke at bestille tid eller tilmelde dig. Kig bare forbi, når det passer dig, så har vi kaffe og ører klar.
Du finder borgmesterens pop-up kontor på følgende steder og tidspunkter i 2020:

Sted Tid – kl. 10-16.30
Rytterskolen ved Ganløse Kirke 30. januar
Værebro Erhvervscenter

25. februar

Smørumhallen

23. marts

Slagslunde Forsamlingshus

Veksø Skole

25. maj

Ledøje Forsamlingshus

23. juni

Badebroen ved Buresø

18. august

Ølstykke Bibliotek

Søsum Aktivitetshus

Egedal Centret

24. november

Du kan stadig også kigge forbi rådhuset til en uformel snak, når borgmesteren holder kaffemøde den første torsdag i måneden mellem 16.30 og 17.30 – i januar dog den 16.

Hold øje med vores hjemmeside og Facebook, da tiderne kan ændre sig. Her vil de enkelte pop-up kontorer og kaffemøder også blive annonceret.

Borgmesterens Pop Up kontor

E-mail: presse&kommunikation@egekom.dk

Pressetelefon

Uden for almindelig telefontid kontakt:

Kommunikationschef
Marianne Roed Jakobsen