Søren Trier Høisgaard konstitueres som velfærdsdirektør i Egedal Kommune

Processen med at rekruttere en direktør til velfærdsområderne sættes nu i gang. Velfærdsområderne omfatter Center for Skole og Dagtilbud (CSD), Center for Myndighed og Social Service (CMS) og Center for Sundhed og Omsorg (CSO).

Økonomiudvalget godkendte den 2. oktober 2019 den proces, der skal lede frem til at Egedal Kommune får en ny direktør for velfærdsområderne. Processen gennemføres i samarbejde med et eksternt rekrutteringsfirma. Opgaven med at udarbejde en job- og personprofil går i gang nu, og stillingsopslaget forventes i slutningen af oktober måned. Der arbejdes hen imod, at den nye direktør kan tiltræde senest den 1. februar 2020.

Søren Trier Høisgaard, nuværende centerchef i CSD, konstitueres i stillingen som velfærdsdirektør under rekrutteringsprocessen.  Han indtræder dermed også som medlem af direktionen, sammen med direktør Sune Impgaard Schou og kommunaldirektør Christine Brochdorf.

Lone Kvist, Fagchef i CSD, konstitueres i stillingen som Centerchef i CSD. Begge konstitueringer træder i kraft den 21.10.2019.

Yderligere oplysninger hos kommunaldirektør Christine Brochdorf, tlf. 7259 6100, mail chbr@egekom.dk

E-mail: presse&kommunikation@egekom.dk

Kommunikationschef