Nyhed

Første etape af parkeringshus i Egedal By bygges nu

Totalentreprenøren NCC er netop gået i jorden på byggepladsen nord for Føtex i Egedal By for at bygge parkeringshus. Første etape af det nye parkeringshus er planlagt til at stå klar i slutningen af året med plads til 280 parkeringspladser fordelt på fire etager.

Et nyt byggepladsskilt på Jon Lilles Vej 1 viser, at byggearbejdet er igangsat. Lige nu er det første jordarbejde påbegyndt, som starten på den store aktivitet, der vil være på byggepladsen resten af året.

– Det glæder mig, at vi kan holde byggeaktiviteten i gang trods Corona-situationen, så parkeringshuset står klar, som planlagt i slutningen af året. Byggeriet af Egedal By skyder op i fuld fart, og med parkeringshuset bidrager vi til, at der er parkeringspladser til mange af de nye beboere og brugere af bydelen og i området ved Egedal Station. De kommende brugere af parkeringshuset får et rummeligt parkeringshus med åbenhed og godt overblik, siger Karsten Søndergaard, borgmester i Egedal Kommune.

Parkering til alle

Parkeringshuset bliver et offentligt parkeringshus, som udbygges i takt med, at Egedal By udbygges. Egedal Kommune står for byggeriet af første etape, med i alt 280 offentligt tilgængelige parkeringspladser, der kan benyttes af alle. Fuldt udbygget vil parkeringshuset kunne rumme ca. 600 parkeringspladser, fordelt på syv etager.

Første spadestik er aflyst på grund af corona-situationen, men Egedal Kommune håber at kunne holde rejsegilde senere på året.

PArkeringshus
De mange rådgivere, som nævnes på byggepladsskiltet, vil bygge, landskabeligt bearbejde og tilse, at parkeringshuset står klar til brug som planlagt i slutningen af 2020.

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: kommunikation@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Uden for almindelig telefontid kontakt:

Pressekonsulent
Christian Frederik Mortensen
E-mail: Christian.Mortensen@egekom.dk

Tlf: 7259 6442

HR- og kommunikationschef
Henrik Skovdal
E-mail: Henrik.Skovdal@egekom.dk
Tlf: 2016 6977

Byplan

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: planafdelingen@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000