Nyhed

Virksomheder og foreninger kan søge midler fra Tryg-fonden

TrygFonden har etableret en ekstraordinær akutpulje på 30 mio. kr. til sociale indsatser for sårbare grupper under den nuværende corona-krise. Fonden har desuden afsat en pulje på 20 mio. kr., der kan hjælpe virksomheder med en social profil med en socialøkonomisk garanti.


TrygFonden har etableret en akutpulje på 30 mio. kr., som skal understøtte den hjælp, som mange organisationer og foreninger lige nu giver til mennesker med særlige behov under den aktuelle situation med corona-smitte i samfundet.

Puljen er målrettet allerede etablerede organisationer og foreninger, som har kapacitet til at give en konkret hjælp til de mennesker, der lige nu har behov for støtte. Akutpuljen kan ikke søges af privatpersoner og kommercielle og politiske aktører.

De aktiviteter, der kan søges om støtte til, skal bygge på organisationens eller foreningens eksisterende aktiviteter i form af fx udvidelse af kapacitet, opskalering, tilretning af fokus, rekruttering af frivillige mv. Læs mere nedenfor  søg støtte her.

TrygFonden har desuden afsat en pulje på 20 mio. kr., der kan hjælpe virksomheder med en social profil med en socialøkonomisk garanti. Denne pulje ansøges særskilt. Læs mere her.

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: presse&kommunikation@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Pressetelefon
Tlf: 7259 6203

Uden for almindelig telefontid kontakt:

Kommunikationschef
Marianne Roed Jakobsen
E-mail: marianne.roed.jakobsen@egekom.dk

Tlf: 5094 4143