Borgermøde: Hvad skal vi med kunst i Egedal?

Ny kunststrategi er på vej i Egedal Kommune. Og så er der tre nye ledige pladser i Egedal Kunstråd – hør mere om det hele på Borgermøde om kunst

Kom med din mening om kunst i kommunen, når Egedal Kommunes Kunstråd inviterer til borgermøde den 5 marts kl. 18.30 – 20.

Hvad kan kunsten i kommunen? Det debatterer vi på borgermødet, hvor vi også stiller skarpt på kunstens potentialer, kunstens betydning for dine nærområder samt på den forestående udvidelse af Kunstrådet.

På borgermødet kigger vi på fotos af kunstprojekter. Bagefter tager vi et kort over kommunen frem og åbner for ønskebanken: Alle får chancen for at sætte en ”nål” de steder hvor et kunst- eller kulturprojekt kan styrke vores kommune. Kom og del dine tanker og få på den måde mulighed for at bidrage til kommunens kommende nye kunststrategi.

Som intro til mødet vil vi bl.a. tale lidt om, hvad kunst overhovedet er, og kommunen vil skitsere de økonomiske rammer for Kunstrådets arbejde.

Borgermødet om Kunst foregår i Byrådssalen, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke. Alle er velkomne - uanset om du føler, at du ”ved” noget om kunst eller ej!

Kunstrådet søger borgere!

Egedal Kommune ønsker at udvide Kunstrådet med op til tre Egedal-borgere, der er interesserede i eller ved noget om kunst og kultur. Kunstrådet mødes 3-6 gange om året og den største sag i 2020 er opdateringen af kommunens kunststrategi.

Har du lyst til at være med til at lægge linjerne for kunst og kultur i Egedal fremover? Så skriv en kortfattede ansøgning (max ½ side), hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil med i Kunstrådet. Vedhæft eventuelt dit CV (max 1 side). Ansøgningsfrist: 15. marts. Send den til kulturogfritid@egekom.dk med titel ”Ansøgning til Kunstråd”.

I resten af 2020 er der tre møder af halvanden times varighed den 3. juni, 15. september og 2. november. Medlemmer af kunstrådet honoreres ikke.

By, Kultur og Borgerservice

E-mail: cbk@egekom.dk