Nyhed

EgedalEL.dk vinder Erhvervsprisen 2020

”På alle måde et forbillede og en rollemodel for andre,” lød det blandt andet i begrundelsen.

Vinder af erhvervsprisen 2020, Klaus K. Jakobsen, EgedalEl.dk

Stenløsefirmaet EgedalEL.dk blev i skikkelse af ejer Klaus K. Jakobsen fejret behørigt ved nytårskuren for Egedals erhvervsliv her til morgen, hvor der desuden var fejring af de seks Egedal-Gazeller og spændende oplæg fra serieværksætter og tidligere minister Tommy Ahlers.

”Vinderen af Egedal Erhvervspris 2020 er på alle måde et forbillede og en rollemodel for andre. Det gælder ikke kun i forhold til driften af virksomheden og sit store engagement i sine medarbejderes udvikling, men også ved at vise et stort socialt overskud, når det gælder unge mennesker,” lød det blandt andet i Kultur- og Erhvervsudvalgets begrundelse.

EgedalEL.dk er ydermere Gazelle 2019, havde sin lærling Christian med til DM i Skills og lukkede virksomheden ned i tre dage for at støtte op om Christian. Ejeren Klaus K. Jakobsen var desuden indstillet til erhvervsprisen pga. sit store engagement i udviklingen af Egedal Fibernet og i Rotary, når det gælder udvekslingsstuderende.

"Jeg er helt overrumplet, jeg har primært bare fulgt kommunens råd om at tage ejerskab og sætte ind, hvor jeg kan. Og så skal det være sjovt!", sagde Klaus K. Jakobsen efter at han havde modtaget den flotte pris.

Stort tillykke til Klaus og EgedalEL.dk!