Ny erhvervskonsulent i Egedal Kommune

Egedal Kommune har pr. 6. januar 2020 ansat Thomas Birger Hansen som ny erhvervskonsulent.

Thomas Birger Hansen kommer fra en stilling som konsulent og teamansvarlig hos SMVdanmark (tidl. Håndværksrådet), hvor han bl.a. har siddet med kontakten til de lokale medlemsorganisationer og stået i spidsen for teamet ”Lokal erhvervspolitik og vækst”.

- Jeg ser frem til samarbejdet og dialogen med virksomhederne i Egedal Kommune, som er ambitiøse ifht. at forbedre forholdene for det lokale erhvervsliv, siger Thomas Birger Hansen, som kan træffes på Egedal Rådhus på telefon 7259 7207 eller mail Thomas.B.Hansen@egekom.dk.

Har du virksomhed i Egedal, er du altid er velkommen til at kontakte Thomas, hvis du ønsker besøg på din virksomhed eller blot har spørgsmål. Du kan desuden møde ham på den kommende nytårskur på rådhuset den 24. januar (tilmelding senest 17. januar). Thomas vil bestræbe sig på at få besøgt så mange virksomheder som muligt i løbet af året.

Egedals politikere har en ambition om at Egedal bliver en af de bedste kommuner i hovedstadsområdet at drive virksomhed i. Det har man taget første skridt imod ved at halvere dækningsafgiften for Egedals virksomheder i 2020, lave et stort lobbyarbejde for at forbedre infrastrukturen i kommunen og have et øget fokus på lokalt indkøb, så der skabes endnu bedre vilkår for erhvervslivet og dermed grobund for flere lokale arbejdspladser.

E-mail: erhverv@egekom.dk

Erhvervskoordinator