SFOerne får fuld musik

I uge 32 turnerer Egedal Musikskole rundt på de egedalske SFO’er med 22 musikalske og kreative events. Samme uge tilbyder musikskolen flere Feriesjov-arrangementer: Gratis undervisning i ukulele, guitar eller bas og "Musik, leg og lær"

”Musik og Leg”, kor-sang, lær og lav ”stop-motion-film”: Egedal Musikskole har sat fuld musik, på det program, der skal give SFO-børnene en sjov og musikalsk tid i sommerferien.
I corona-nedlukningen var det ikke muligt for børn at gå til fritidsaktiviteter og være en del af deres almindelige sociale fællesskaber. Regeringen har afsat 200 millioner kroner til landets kommuner, som skal sørge for sommeraktiviteter til børn og unge mellem 6 og 17 år. Egedal Kommune har omsat sin del af puljen til sommerferieaktiviteter for Egedals børn og Egedal Musikskole har nu tilrettelagt en ”turne” rundt til de egedalske SFOer. Går dit barn i SFO, og vil du se, om de får besøg af Egedal Musikskole, så se SFO-turneplanen her.

Musik for alle børn

Egedal Musikskole tilbyder også musik-tilbud til de børn, der ikke går i SFO. Lær at spille guitar, ukulele eller bas, leg med musikken eller lær at lave stop-motion-film. Se dem her . På hjemmesiden finder du en samlet oversigt over alle de mange aktiviteter som Egedals børn kan tilmelde sig. Her er rollespil, krea-fag, racerbiler, sport og nu også musik på programmet. De fleste tilbud er gratis, men mange kræver tilmelding af hensyn til overholdelse af corona-restriktioner.

By, Kultur og Borgerservice

E-mail: cbk@egekom.dk