Bliv hjemme og bliv klogere

Eiffeltårnet eller Hovesenderen? Moulin Rouge eller Skenkelsø Mølle? Måske er Egedal ikke Nordens Paris, men vi viser vej til skjulte perler og store oplevelser

Egedal Kommune vil hen over sommeren vise dig vej til naturperler, legepladser, overnatningssteder mm. Det hele garneres med finurlig fakta.
Bliv hjemme og bliv klogere er overskriften på Egedal Kommunes sommerferietips, og det skal tages med et gram humor. ”Eiffeltårnet eller Hovesenderen” spørges der polemisk i en af facebook-videoerne. Og her vil de fleste nok vælge Hovesenderen, nu hvor man ved, at den er hele 20 meter højere end den franske fætter.

Ugens anbefaling og konkurrence

egedalkommune.dk/nydsommerferien samles inspiration til dine oplevelser i Egedal: Om det er til en hel hjemmeferie eller blot til en enkelt dag.
Den første ”Ugens Anbefaling” handler om Ege-træer. Find rundt til Egedals historiske egetræer: Fra Kulfandens Eg (vores ældste egetræ), til Flåde-ege, Kvinde-egen og Kronprinsens nysplantede egetræer.
Hver søndag vises en video på Egedal Kommunes facebook og Instagram. Deler du dit billede på Instagram med #MitEgedal fra en af Egedals skjulte perler, kan du deltage i en ny konkurrence hver uge.

By, Kultur og Borgerservice

E-mail: cbk@egekom.dk