Virtuelt informationsmøde om Stenløse Å

Novafos inviterer borgerne i Egedal Kommune til et virtuelt informationsmøde om Stenløse Å. Mødet holdes tirsdag den 17. november 2020 kl. 17:00 – 18.30. Tilmelding kræves.

Miljøkonsekvensrapport Klimatilpasning af Stenløse By 2020

Informationsmødet foregår virtuelt tirsdag den 17. november kl. 17 – 18.30. På grund af Coronasituationen holdes mødet virtuelt.

På informationsmødet vil Novafos gennemgå problemstillingen i Stenløse By og præsentere de fire løsningsforslag, som fremgår af den reviderede miljøkonsekvensrapport, som Novafos afleverede til Egedal Kommune i slutningen af september. Læs hele nyheden om mødet på novafos.dk.

Tilmelding kræves

Tilmeld dig det virtuelle møde via linket på nyhedssiden her: https://novafos.dk/nyheder/informationsmoede-om-stenloese-aa-hoer-om-mulighederne-loese-udfordringerne-med. Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 17. november 2020 kl. 12.

Egedal Kommune deltager på informationsmødet og vil informere om den kommende proces i forbindelse med myndighedsbehandlingen i kommunen, bl.a. den kommende høring.

Læs mere om Klimatilpasning af Stenløse By.

Teknik og Miljø

E-mail: teknik-miljo@egekom.dk