Bliv testet for Corona 4. og 5. november

Mobilt testcenter uden tidsbestilling kommer til Egedal 4. og 5. november. Mulighed for dig der ikke har symptomer.

Snart er der igen mulighed for at blive testet for Corona uden tidsbestilling. Det midlertidige testcenter gæster Egedal onsdag den 4. november i Ølstykke Hallen og torsdag den 5. november i Smørum Idrætscenter. Du skal bære mundbind, når du ankommer til testcenteret. Svar på podningen kan forventes indenfor 48 timer.

onsdag 4. november, kl. 10.30-15.30
Ølstykke Hallen;
Tranekærvej 1b,

Torsdag  5. november, kl. 10.00-16.00
Smørum Idrætscenter hal 3,
Flodvej 62,
2765 Smørum

De mobile testcentre tager rundt i regionen til fx indkøbscentre, foreninger, boligområder og andre steder, hvor der er behov for at kunne blive testet. Testcentrene tager imod borgere og turister, der er fyldt 2 år. Det kræver ikke forudgående tidsbestilling.
Bemærk, at der er begrænset kapacitet (sidste podning foretages kl. 15.30) uanset kø. Vil du ikke stå i kø, kan du booke en tid i et af de faste testcentre - se dem på Regionens hjemmeside

Hvis du har symptomer og skal testes
De mest almindelige symptomer på coronavirus er feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsproblemer og hovedpine.
Hvis du har symptomer og vil testes, skal du ringe til din læge. Lægen vil vurdere, om du skal tilses af sundhedsfagligt personale – eller om du kun skal testes.

Sundhed og Omsorg

Mandag, tirsdag, onsdag kl. 10-14