Frivilligheds”festen” aflyses pga. Corona

Priserne uddeles direkte til vinderne og kommunens mange frivillige takkes digitalt

Pga. Corona-restriktionerne er Egedal Kommune desværre nødsaget til at aflyse dette års Frivillighedfest, der var planlagt til fredag den 25. september.
- Vi har gennemgået planerne mange gange, for at se, om vi dog ikke kunne mødes på ansvarlig vis og fejre vores mange frivillige. Men det går desværre ikke. Vi vil ikke risikere, at sprede smitte til et arrangement, som skal være en festlig begivenhed og hvor vi ved, at der kan komme flere gæster, der er i risikogruppen. Vi må gå andre veje for at fejre frivilligheden i år, siger borgmester Karsten Søndergaard, der ellers havde glædet sig til at uddele årets to priser sammen med Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.
De to vil i stedet tage på ”hjemme-besøg” og uddele priserne til vinderen af Den Folkeoplysende Frivillighedspris og vinderen af Nytænkningsprisen.
- Det er smadder ærgerligt, at vi ikke kan mødes og hylde vores mange frivillige, som gør så stort et arbejde i vores foreninger. Vi ville rigtig gerne kunne takke alle personligt for at de er med til at skabe liv og bevægelse og aktive fællesskaber som er så vigtige for alle mennesker. Det kan vi jo mærke særligt nu; når vi ikke må være sammen som vi plejer, kan man jo mærke, at man savner fællesskabet, siger Charlotte Haagendrup, der sammen med Karsten vil lave en digital tak til kommunens mange frivillige.
De tilmeldte gæster får direkte besked om aflysningen.

By, Kultur og Borgerservice

E-mail: cbk@egekom.dk