Digitalt mødested hjalp 38-årige Louise efter stor sorg

To dødsfald i familien efterlod 38-årige Louise Laulund fra Stenløse i ensomhed og medet tomrum, som hun aldrig havde prøvet før. Hun søgte hjælp hos en psykolog, men havde mere brug for nogle, som havde været igennem det samme og kunne forstå de følelser, hun sad med. Det fandt hun på Boblberg. Louise ser Boblberg som et vendepunkt og som en stor del af hendes heling. Hun er nu kommet godt ud på den anden side af den sorg, hun stod i.

Louise  på 38 gik igennem den hidtil hårdeste tid i sit liv. Ikke nok med, at hun havde mistet sin svigermor til kræft, så mistede hun også pludselig sin far til en lungesygdom to måneder efter. Hendes fars død kom som lidt af et chok, da han døde af bivirkninger af den hjertemedicin, han tog, hvilket påvirkede hans lunger så dårligt, at de ikke fungerede til sidst.

- Min fars død var vi ikke forberedt på, så det tog meget hårdt på mig, siger Louise Laulund.

Hun startede hos en psykolog i håb om, at hun kunne få hjælp til sin enorme sorg. Men hun kunne mærke, at hun savnede nogle, som havde prøvet at miste – nogle som hun ikke kendte og nogle, som hun også kunne være anonym overfor, så hun kunne sige de ting, hun tænkte, uden at blive dømt på det. Louise nåede også til en periode i sit liv, hvor hun mistede sig selv og ikke kunne finde ud af, hvem hun selv var længere. Alt dette fik hende til at søge mod Boblberg, hvor hun tog skridtet og oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev om det at miste, og at hun havde brug for nogle at snakke med, som havde gået igennem det samme som hende.

- Jeg elskede, at jeg kunne være anonym på Boblberg. Så vidste jeg nemlig, at ingen kunne dømme mig, og ingen kendte mig, hvilket jeg fandt enormt betryggende og dejligt, siger Louise Laulund.

Ligesindede med samme erfaringer hjalp

Gennem Boblberg fik Louise kontakt med nogle helt fantastiske mennesker, som lyttede og kom med råd – og omvendt, selvfølgelig. Hun skrev sammen med fire personer, både mænd og kvinder, som hun alle skrev med i to måneders tid. Bl.a. skrev hun med en ældre dame, der også lige havde mistet sin mand. De skrev meget sammen om den ensomhed, der kom efter begge deres tab, hvilket havde givet dem et enormt tomrum i deres hverdag.

- De hjalp mig igennem en meget svær periode, hvor jeg var sårbar og manglede omsorg. Det var en berigende gave for mig at få, at andre åbnede op om deres sorg, siger Louise Laulund.

Louise ser brugen af Boblberg som et vendepunkt og som en stor del af hendes heling efter hendes fars død. Hun er nu kommet godt ud på den anden side, samtidig med at hun nu har overskud til at tænke på andre end sig selv.

Hun føler Boblberg har hjulpet med noget, som hendes psykolog ikke kunne.

- Jeg er de mennesker evigt taknemmelig, og jeg er taknemmelig for, at der findes noget som Boblberg, siger hun.

Louise har fortalt vidt og bredt om Boblberg, og kunne også finde på at benytte sig af Boblbergs mange muligheder igen – måske til at starte en madklub, eller til at finde legeaftaler til hendes tre skønne børn. Hendes opfordring til andre er at gå ind gå ind og kig på Boblberg.dk hvor man kan søge alle mulige slags fællesskaber.

Læs også: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2021/marts/boblberg-en-kaempe-succes-i-egedal-kommune/

Besøg Boblberg her: www.boblberg.dk

Boblberg
Louise smiler igen. Men det var først, da hun mødte nogle mennesker, der forstod hendes sorg, og som hun kunne dele den med.

Administrativ Service

E-mail: kommune@egekom.dk

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14