Tilbagebetaling af frokostordning i kommunale daginstitutioner

Egedal Byråd har besluttet at give mulighed for tilbagebetaling for kommunal frokostordning, i perioden med skærpede COVID-19 restriktioner, fra den 4. januar 2021og frem til den 4. april 2021. Dette er en mulighed for de forældre, som har holdt deres børn hjemme fra dagtilbud, efter regeringen opfordrede forældre til at holde deres børn hjemme fra dagtilbud, hvis de havde mulighed for det.

Der er sendt information ud på Aula til alle forældre med børn i kommunal daginstitution. Her kan du læse brev om mulighed for tilbagebetaling af frokostordning, som også beskriver kriterierne for at kunne ansøge.

Find tro- og loveerklæring for tilbagebetaling af frokostordning her.

Når du sender din mail til os via din E-boks, vælger du modtager: Egedal Kommune - Familier, Børn og Unge - Dagtilbud til børn.