Ny centerchef til socialområdet i Egedal Kommune

Tine Vesterby Sørensen er den ny centerchef, som sammen med politikere, medarbejderne og borgerne i Egedal skal fortsætte arbejdet med at give de udsatte børn, unge og familier de bedst mulige vilkår i livet.

Det har et enigt ansættelsesudvalg peget på og der er alt muligt grund til at tænke, at Tine Vesterby Sørensen netop har de kompetencer, der kan løfte et så omfattende og vigtigt område.

Tine Vesterby Sørensen er oprindelig uddannet socialrådgiver, og kommer dermed med praksiserfaring. Derudover har hun efteruddannet sig med en Master of public administration (MPA) fra CBS. Tine har de seneste 19 år arbejdet i Gladsaxe Kommune, hvor hun siden 2013 har været chef for Familie og Rådgivning i Gladsaxe Kommune.

- Jeg er utrolig glad for, at vi får Tine med på holdet. Tines viden, innovative tilgang og netværk vil helt sikkert styrke opgaveløsningen for vores mest udsatte borgere i Egedal kommune. At hun samtidig med stor selvfølgelighed vil gøre det sammen medvores dygtige medarbejdere på området, samt de forskellige interesseorganisationer vi samarbejder med, er bare endnu et plus, siger velfærdsdirektør i Egedal Kommune, Søren Trier Høisgaard.

Tine Vesterby Sørensen er som menneske og chef visionær og nytænkende, hvilket aktuelt har resulteret i et frikommuneprojekt, hvor Gladsaxe Kommune forsøger at skabe hurtigere og bedre kvalitet i sagsbehandlingen via regelforenkling. Projektet følges tæt af Social- og Indenrigsministeriet med henblik på den kommende Barnets Lov. Tine Vesterby Sørensen kommer i den forbindelse til at sidde med i den arbejdsgruppe, der skal udforme loven. Derfor har hun ved flere lejligheder også holdt oplæg for Folketingets Socialudvalg.

Positivt for udsatte borgere

- Jeg glæder mig meget til at starte som centerchef for det sociale område i en ambitiøs kommune som Egedal, og vil gøre mit bedste til en positiv udvikling af kommunens tilbud til udsatte borgere, både børn og voksne. Jeg ser frem til samarbejdet og mødet med kommunens politikere, borgere og medarbejdere omkring denne opgave, og glæder mig til at bidrage til ambitionen om ”verdens bedste hverdag”, siger Tine Vesterby Sørensen.

Tine Vesterby Sørensen, beskriver sig selv som et meget engageret og loyalt menneske, hvilket afspejler hende som leder og som embedsmand i en politisk styret organisation. Også medarbejderne kan se frem til deres nye chef, da hun er optaget af at arbejde med kontinuitet i blandt medarbejderne, lavt sygefravær og stor tillid i med-systemet.

Tine Vesterby Sørensen starter i Egedal Kommune 1. april. Hun er 49 år, har tre store døtre og bor i Hvidovre.