Nyhed

Vær med til at forme fremtidens Naturpark Mølleåen

Der skal lægges en ny, femårig naturparkplan for Naturpark Mølleåen. Virksomheder, organisationer og foreninger inviteres derfor til at byde ind med deres forslag til aktiviteter ved en Naturpark-basar d. 10 august.

Der er fuld gang i Naturpark Mølleåen, og nu er tiden kommet til at planlægge naturparkens aktiviteter for de næste fem år. Derfor inviterer Naturpark Mølleåen i august til Naturpark-basar for at høre, hvad fremtidens naturpark skal byde på – set med erhvervs- og foreningslivets øjne.

På dagen bliver der mulighed for dialog mellem kommune, virksomheder og organisationer, der har deres daglige virke i og omkring Naturpark Mølleåen: Hvilke muligheder og ønsker er der til aktiviteter? Og hvordan skaber vi en udvikling til gavn for erhvervslivet, foreningerne og brugerne af naturparken?

Oplæg, stande og gode ideer

Basaren vil byde på inspirerende oplæg fra centrale virksomheder og foreninger i naturparken, og ved de forskellige stande kan man møde nogle af de mange brugere og organisationer, der har deres daglige gang i Naturpark Mølleåen. 

Naturparkrådet, Naturparkens sekretariat og kommunens virksomhedskonsulenter er også til stede til en snak, og til at tage imod ideer og forslag.

Sæt kryds i kalenderen - program på vej

Det endelige program bliver offentliggjort i starten af august, men tid og sted ligger fast, så virksomheder, organisationer og foreninger kan allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 10 august kl. 16 - 18.30.

Naturpark-basaren afholdes i byrådssalen på Egedal Rådhus.

Tilmelding

Basaren er åben for alle interesserede – med tilmelding. Skriv en mail til naturvejleder Mette Blæsbjerg på mette.blaesbjerg@egekom.dk senest d 9. august kl 12.00 for at blive tilmeldt arrangementet.

Hvis din virksomhed eller forening gerne vil have en stand på Naturpark-basaren, kan I også kontakte Mette Blæsbjerg.

Fakta

  • Naturpark Mølleåen er 50 km2 stor og spreder sig over Egedal, Furesø, Allerød og Frederikssund kommuner, og arbejder med både natur, kultur, friluftsliv, turisme, erhverv og formidling.
  • Naturparken blev certificeret naturpark i slutningen af 2016 under Friluftsrådets ordning ’Danske Naturparker’. En certificering gælder i 5 år, og derfor skal der nu udarbejdes en ny naturparkplan for perioden 2022-2026.

 

 

 

Kontakt

Kommunikation

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: presse&kommunikation@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Uden for almindelig telefontid kontakt:

Pressevagten

Tlf: 7259 6360

Kommunikationschef
Marianne Roed Jakobsen
E-mail: marianne.roed.jakobsen@egekom.dk

Tlf: 5094 4143