Omlægning af trafik i Ganløse juni - december 2021

Egedal Kommune renoverer og udvider Børnehuset Hvidehøj med to nye stuer og et nyt stort fællesrum. Det betyder, at der fra midten af juni til udgangen af december 2021 vil være kørsel med byggematerialer og håndværkerbiler til og fra vores byggeplads. Cykel- og fodgængerstien nord for Børnehuset Hvidehøj vil blive midlertidigt afspærret for at give plads til byggepladsen.

EK Hvidehøj Byggeplads
Byggeplads plan - udvidelsen af børnehuset Hvidehøj. Trafikalt princip i byggeperioden juni - december 2021.

Byggepladsen

Byggepladsen anlægges på græsarealet nord for Børnehusene Hvidehøj og Møllehøj. (Markeret med gult på kortet).

Trafik til byggepladsen

Al tung trafik til og fra byggepladsen skal foregå via den midlertidige vej med indkørsel fra Hvidehøjvej. Alle håndværkere til byggeriet henstilles til at parkere ved byggepladsen, så pladserne omkring Strædet og Lillestrædet er forbeholdt naboer og brugere af husene.

Omlægning af cykel- og fodgængersti

Cykel- og fodgængerstien bliver spærret for gennemgang på strækningen nord for Hvidehøj. Cyklister og fodgængere henvises til stierne syd om Børnehuset Hvidehøj.

Undskyld vi roder og støjer

Vi beklager de eventuelle gener for naboer og brugere af området, der følger med byggeriet - og håber på alles forståelse, mens vi ser frem til områdets flotte nye børnehus. Byggepladsen er aktiv på hverdage fra klokken 7-18.

Har I spørgsmål, eller oplever I gener, som vi i Egedal Kommune skal håndtere, så kontakt projektleder Christine Hoff, tlf. 7259 7018 eller send mail til christine.hoff@egekom.dk

Ejendomme og Intern Service

E-mail: internservice@egekom.dk