Nyhed

Lokalefordeling til Ølstykkes idrætsklubber er på vej

På aftenens Folkeoplysningsudvalgs-møde blev rokaden for idrætsforeningerne i Ølstykke-distriktet taget godt imod og talt godt igennem. Den endelige beslutning om fordeling af træningsfaciliteter forventes taget 25. oktober

Folkeoplysningsudvalget har mandag den 11. oktober afholdt møde om den forestående rokade af idrætsforeningerne i Ølstykke-distriktet. Folkeoplysningsudvalget er det udvalg, der træffer beslutninger relateret til det folkeoplysende område, hermed også tildeling af lokaler og træningsfaciliteter.
Udvalget har behandlet administrationens anbefaling til en større rokade, der involverer 7 foreninger.
- Jeg er meget glad for, at vi er kommet rigtig godt på vej mod en rokade. Snart kan klubberne få vished og planlægge deres træning til sæsonen 22/23. Det har ikke været en nem rokade, for der er rigtig mange forskellige hensyn. Jeg er meget bevidst om, at vores idrætsforeninger spiller en utrolig værdifuld og vigtig rolle for mange borgeres hverdag, og fremadrettet skal der arbejdes på at styrke foreningslivet endnu mere, så endnu flere borgere kan få glæde af meningsfulde fællesskaber, fortæller Kultur- og Erhvervsudvalgsformand Charlotte Haagendrup, der sad med ved aftenens møde.

På et virtuelt møde den 25. oktober mødes Folkeoplysningsudvalget igen for at tage endelig stilling til rokadeforslaget:
- Der har på mødet været en god dialog og vi har fået flere nye og konkret ting på bordet, der kan give afsæt for et godt samarbejde. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at finde en løsning på lokalefordelingen, siger Tanja Becker Gaardlykke fra Ølstykke Gymnastik forening.
Også spejderorganisationerne var repræsenteret på gårsdagens møde:
- Vi har haft en grundig drøftelse af de udfordringer der er ved lokalefordelingen, herunder afklaring af myter om gulve, opbevaring m.m og jeg er sikker på, at vi finder en løsning som tilgodeser de berørte foreninger, siger Leif Thomassen.

Rokaden vil være gældende for sæsonen 22/23 og betyder, at nogle klubber efter maj 2022 skal bruge nye træningssteder eller nye træningstidspunkter end de nuværende. Rokaden tager udgangspunkt i alle foreningers ønsker til faciliteterne, samt fastholdelse af nuværende træningstider og ugedage.
De foreninger der helt eller delvist får nye tilholdssteder er: Egedal Shotokan Karate-do, Ølstykke Hwa Rang Taekwondo, Ølstykke Gymnastik forening, Ølstykke Gymnastik Klub, HØJ Håndbold, Ølstykke Badminton Club og Ølstykke Fodbold Club (Indendørs).

Kontakt

By, Kultur og Borgerservice

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: cbk@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12