Nyhed

Vicky inviterer nytilflyttere indenfor

Malebog, frø-blanding og biletter til kulturoplevelser er bare nogle af de ting, man som ny borger får med, hvis man skifter adresse til Egedal Kommune. Og nu bliver man også inviteret til velkomstmøde i Byrådssalen med borgmesteren selv og alle de andre nytilflyttere, og deres familier.

Vicky Holst Rasmussen Hvid Bg

Der kommer flere og flere nye borgere i Egedal Kommune. Bare i 2021 har kommunen fået 3.671 nye borgere. Et nyt tilbud om at komme med til "Velkomstmøde" skal give tilflyttere et godt grundlag for at knytte sig til deres lokalområde og en mulighed for at blive en del af fællesskabet på tværs af kommunens i alt 17 bysamfund.

"En forudsætning for at blive en del af et fællesskab, er at blive budt godt indenfor. Derfor vil vi gerne give de nye borgere en god start på deres liv i Egedal, så de også kan være med til at sprede deres gode oplevelse til nære og bekendte uden for kommunegrænsen", siger borgmester Vicky Holst Rasmussen. "Fællesskabet er noget af det, som vi priser højt her i Egedal, fordi det er med til at skabe tryghed og samhørighed i hverdagen. Derfor inviterer jeg nu alle nye Egedalborgere til et fælles Velkomstmøde i Byrådssalen, hvor jeg selv fortæller om Egedals historie, de mange bysamfund, den politiske sammensætning, mulighederne for at få indflydelse, kulturelle arrangementer og meget mere! Her kan man møde andre "nye" og sammen høre om mulighederne for at deltage og byde ind i fællesskabet", fortæller Vicky.

"Og hvis man hellere vil møde mig sådan én til én, kan man altid booke et møde med mig på mit borgmesterkontor ved at skrive eller ringe til min sekretær Hanne", tilføjer hun. Borgmestersekretariat@egekom.dk eller 7259 6227.

Velkomstbrev, Velkomstmøde og Velkomstpakke

En gang om måneden sender Egedal Kommune et velkomstbrev fra borgmesteren ud til de borgere, der er flyttet til kommunen i løbet af måneden. Brevet lander i borgernes e-Boks og byder som noget nyt hele familien ind til et fælles "Velkomstmøde" i Byrådssalen på rådhuset med borgmesteren selv - når det passer ind i borgerens hverdag. Brevet opfordrer til at komme og være med til Velkomsten sammen med de andre nye, og høre om de mange gratis oplevelser og muligheder der i Egedal Kommune, og samtidig opfordrer det til at følge med og bidrage på kommunens sociale medier med #mitegedal. 

"Når vi byder nye borgere velkommen i Egedal, skal de ikke blot høre om deres nye kommune. De skal opleve den. Derfor skal man da også have en lille velkomstpakke - Blot som symbol på en god tilknytning til sit nye lokalområde! Det er pt. en særlig Egedal-frøblanding man kan så omkring sit nye hjem, en malebog over lokale attraktioner, fribilletter til svømning, og flere forskellige aktuelle kulturoplevelser, siger Vicky." 

Alt om at være ny i Egedal

Med en forandret hverdag i en ny kommune kan der være mange ting, man ønsker informationer om. Alt lige fra ændring af adresse og muligheder for indkøb, til skoler og fritidsmuligheder. Vi har på denne side samlet en række af de informationer, som kan være særligt relevante for dig som tilflytter til kommunen.

Læs mere om at være tilflytter i Egedal her

 

Kontakt

Borgmestersekretariatet

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: borgmestersekretariatet@egekom.dk
Tlf.: 7259 6000

Mandag 8-14
Tirsdag og onsdag 10-14
Torsdag 10-17.30
Fredag 10-12