Borgermøde om varmeplanlægningen i Egedal

Log på det digitale borgermøde torsdag den 24. november kl 19 - og hør om grønne varmeløsninger, fjernvarme og energirenovering.

I samarbejde med Egedal Fjernvarme og Smørum Kraftvarme, byder formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, Bo Brøndum Pedersen velkommen til det første borgermøde i rækken om varme og energi. Egedal Kommune har i 2022 gennemført en planlægningsindsats for udfasningen af naturgas til opvarmning. Derfor har vi i samarbejde med fjernvarmeselskaberne arbejdet på at få udpeget de områder, hvor det planlægges at naturgassen vil kunne udskiftes med fjernvarme.

Kom med dine inputs til den kommunale varmeplanlægning:

Datagrundlaget i høring

I går sendte vi analysen af fjernvarmepotentialet i offentlig høring. Høringsfristen er søndag d. 11 december. Så nu har du mulighed for, at hjælpe os med at kvalitetssikre vores datagrundlag, samt komme med dine input til, hvad vi skal holde os for øje i varmeplanlægningen i de områder, hvor fjernvarmen ikke vil kunne udvides til i denne omgang.

Du kan finde høringen på dette link:https://www.egedalkommune.dk/politik/hoeringer-tilladelser-og-dispensationer/2022/november/hoering-af-fjernvarmescreening/

Digitalt borgermøde torsdag den 24. november kl. 19.

Temaet for mødet bliver udbygningen af fjernvarme i de kommende år samt resultatet af vores planlægningsindsats i 2022. Til mødet vil vi præsentere den overordnede planlægningsproces for udfasningen af naturgas her i Egedal. Der vil blive stillet fokus på, hvor der umiddelbart ses et potentiale for fjernvarme, og den videre planlægningsproces med udfasningen af naturgas i Egedal Kommune.

Ved mødet deltager både Egedal Fjernvarme og Smørum Kraftvarme, for at fortælle om deres udbygningsplaner og hvordan varmen bliver til, og du får mulighed for at stille spørgsmål. Mødet faciliteres af SparEnergi, der også vil fortælle mere overordnet om varmeområdet, forskellige individuelle løsninger, hvor der kan findes mere viden, tilskudsordninger mm.

Tilmelding er nødvendig og kan gøres via følgende link: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_7unS5BUaTrGjaK1OBtX2IA.

Der udsendes link til mødet på Zoom umiddelbart inden selve mødet afholdes. Der gøres opmærksom på, at mødet optages med henblik på at blive delt på kommunens hjemmeside efterfølgende, således at borgere der gik glip af mødet på selve aftenen også får mulighed for at høre oplæggene.

Vest

Klima, natur og miljø